Bloggar från den nya datorn

Hej allesammans, nu gör jag det första inlägget från min nya dator. Den funkar superbra, men det är ganska ovant med så liten dator, men börjar faktiskt vänja mig. Så det blir super! Imorgon börjar vi 08.25 och går enda till 16.55 om jag inte har helt fel. Suck... Tänkte ladda upp lite bilder på datorn men vet inte hur jag gör riktigt. Tänkte skicka genom bluetooth, men tecknet är rött och det verkar inte funka(?) hur gör man? Ne.j nu måste jag ta en dusch, har tränat friidrott idag. Puss så länge.

Socker vs vitaminer


Skönhet kommer inifrån - med smak av röd grapefrukt

Att skönhet kommer inifrån har du hört. De dagar då utsidan känns glåmig och grå kan du ge insidan lite extra hjälp. Vitamin Care innehåller vitaminer och zink som bidrar till god ämnesomsättning i kroppens celler samt biotin för hår, hud och naglar. 

Vitamin Well´s Care

RDI per flaska
Zink 5 mg 33 %
Vitamin B12 0,50 mcg 50 %
Vitamin C 60 mg 100 %
Vitamin E 3 mg 30 %
Folsyra 200 mcg 100%
Biotin 150 mcg 100 %

En flaska Vitamin Well´s Care på 500 ml innehåller dessutom följande:

Lutein 1 mg
Fläderbärsextrakt 250 mg
Granatäppleextrakt 25 mg

Zink

Zink är ett ämne som ingår som kritisk komponent i ett stort antal enzymer som är väsentliga för celldelning, proteinsyntes och DNA-stabilisering. Zink är sedan länge en känd och använd spårmetall för sårläkning.

Vitamin B12

Vitamin B12 (Kobalamin) behövs för cellernas ämnesomsättning, bland annat för bildningen av blodkroppar. Det är också nödvändigt för nervsystemets funktion.

Vitamin C

Vitamin C (Askorbinsyra) är en av kroppens universalantioxidanter och har således en viktig generell funktion i neutralisering av fria radikaler. Vitamin C är också nödvändigt för många enzymsystem som styr ämnesomsättning av kolesterol, gallsyror och läkemedel. Vitamin C förbättrar upptagningen av järn från tarmen och behövs för att folsyra skall fungera. Vitaminet behövs för de vita blodkropparnas (leukocyternas) funktion och bildning av kollagen är beroende av tillgång på Vitamin C.

Vitamin E

Vitamin E är en stark antioxidant och ingår i kroppens skydd mot fria radikaler. De olika antioxidativa systemen samverkar vilket gör att ett bra försvar mot fria radikaler kräver tillgång på flera antioxidativa system i samverkan. Vitamin E skyddar känsliga vävnader som hud och blodkärl.

Folsyra

Folsyra är en nyckelkomponent i all proteinbildning. Bildning av röda blodkroppar kräver syntes av hemoglobin och här har folsyra en central roll. Under senare år har det tydligt uppmärksammats att gravida kvinnor har ett ökat behov av folsyra.

Biotin

Biotin är ännu en vattenlöslig vitamin som spelar en generell roll i kroppens om- sättning av proteiner, fett och kolhydrater. Vidare aktiverar Biotin enzymer som bidrar till imunsystemets funktion. Snabbväxande vävnader som hud och hår kan anses ha extra stort behov av Biotin.

Lutein

Lutein är en nära släkting till A-vitamin som har starka antioxidativa egenskaper och deltar i hudens kontinuerliga uppbyggnad och underhåll.

Fläderbärsextrakt

Fläderbärsextrakt innehåller naturligt Anthocyanin, en grupp med mycket starka antioxidativa egenskaper som har en serie värdefulla biokemiska funktioner, bl a en skyddande effekt på blodkärlen. Anthocyaniner anses också ha positiv effekt på nervfunktionerna och vissa DNA-skyddande effekter.

Granatäppleextrakt

Granatäppleextrakt är liksom fläderbärsextrakt en potent antioxidativt och har visats ha skyddande effekter på kärlsystemet. Granatäpplen och granatäppelextrakt har fått mycket uppmärksamhet under de senaste åren och används i ett stort antal kosttillskott.

(Taget från vitaminwell.se)


Allsvenskan - herrar

Allsvenskan, herrar
LagSVOFGM-IMDP
 
AIK 21 12 5 4 21-14 7 41
IF Elfsborg 20 11 6 3 34-20 14 39
Kalmar FF 21 11 5 5 38-21 17 38
IFK Göteborg 20 11 4 5 34-17 17 37
Helsingborgs IF 20 11 2 7 31-23 8 35
BK Häcken 20 9 5 6 31-23 8 32
Gefle IF FF 20 8 7 5 23-21 2 31
Örebro 20 8 6 6 23-19 4 30
Trelleborgs FF 21 8 5 8 26-22 4 29
Malmö FF 20 6 7 7 18-15 3 25
Halmstads BK 20 5 7 8 18-26 -8 22
IF Brommapojkarna 20 5 6 9 23-34 -11 21
GAIS 20 4 7 9 22-27 -5 19
Hammarby 21 5 4 12 16-28 -12 19
Djurgården 20 4 3 13 11-38 -27 15
Örgryte 20 2 5 13 12-33 -21 11
Djurgården får inte åka ut, AIK får inte vinna!

AIK: 41 poängIF Elfsborg: 39 poängKalmar FF: 38 poängIFK Göteborg: 37 poängHelsingborgs IF: 35 poängBK Häcken: 32 poängGefle IF FF: 31 poängÖrebro: 30 poängTrelleborgs FF: 29 poängMalmö FF: 25 poängHalmstads BK: 22 poängIF Brommapojkarna: 21 poängGAIS: 19 poängHammarby: 19 poängDjurgården: 15 poängÖrgryte: 11 poäng

(Taget från svenskfotboll.se)

Bada

Nu ska jag ta ett bad. Vi hörs sen, puss.

Söndag, sista dagen på veckan

Kom hem för en stund sen har spelat fotbolls match mot AIK. Vi spelade riktigt bra i mitten av hela matchen, sen får de på några bra "skott" och ja. Men det var riktigt bra spelat.

Igår såg jag bio med Ulrika. Vi såg Beck - I stormens öga. Den var riktigt bra och rolig, hehe. Så det var kul. Och i fredags så träffade jag min kompis Josefin för första gången på jättelänge och då menar jag jättelänge, typ 10 veckor inte sett henne på hela lovet. Sjukt! Sånt får bara inte hända.

Jag är ensam hemma hos mamma resten av veckan, tills torsdag (?). Mor och bror är i Luleå och gör lite olika saker, men jag ska inte vara hos mamma ska vara hos pappa. Nej nu börjar det blir drygt att skriva. Så vi hörs, puss!



(Bilden är från google.se)


Fotbolls match nästa

Blev just kallad till fotbolls match, så nu ska jag hem till pappsen och äta lite och leta efter alla fotbolls kläder och sen åka till fotbolls matchen, samling klockan två match start klockan tre. Nu ska vi vinna, kram.

Äntligen lördag igen

Nu är det lördag igen, skönt! Har inget speciellt planerat, kanske ska åka och köpa en ny kalender, vill ha en där man kan se hela veckan. Annars ska jag väl kanske åka och kolla fotboll runt tre, får se hur jag gör. Sen har jag ingen aning om vad jag ska göra. Igår fick jag min dator så jag är jätteglad, den är väldigt liten och söt! Men problemet är att den inte har någon "CD- spelare" så kan inte installera nya Windows osv. på den och jag behöver ju installera Microsoft Word, får ser hur det blir. Pappa ska ta med den till jobbet så killarna/tjejerna där får fixa det, tack! Puss

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, vi hörs imorgon! Sov så gott.

Mattematik som läxa...

... tummen ned! Jag hatar att plugga matte hemma, speciellt när man inte kan få hjälp. Igentligen är det ingen läxa som vi fått, men eftersom det är jättestor skillnad på kurs A och B måste man vara ordentligt med nu i kurs A. Även om det bara är en jättestor genomgång från högstadiet. Det är ganska många som får IG i kurs B för att de skiter i att plugga på kurs A, det ska inte hända mig. Så ni får man inte ligga på latsidan!





Mina mattebok är tjock, och detta är endast för kurs A, ja vad säger man? Sånt är livet!

Datordatordator

Hoppas på att min dator kommer imorgon, längtar! Ska bli så skönt att få ha en egen dator, som bara är min och ingen annans. Gillar att ha egna elektronik grejer, som kamera, mobil (en självklarhet för mig) och nu blir det även en dator. Men då var det bara att hoppas på att den kommer imorgon då. Pusspuss

Home alone

Sitter hemma hos mamma och kollar lite på Scary movie 3. Ganska läskigt när man är själv hemma... eller nej jag är inte helt ensam har ju hamster Sniff och katten Musse hemma till mitt sällskap. Idag började jag 12.30 så innan jag började åkte jag och Niki in till stan då köpte jag ett Depend nagellack som är guldglittrigt, behövde ett nytt. Sen köpte jag halv tabletter på apoteket, hade grymt ont i halsen när jag vaknade. Men det blev bättre sen när jag tog halv tabletter. Sen åkte vi till McDonalds vid skolan, jag skulle köpa glass men de hade ingen där, konsigt. Men det som var bra var att det var en tjej där som frågade lite saker om McDonalds och så, sen efter fick vi en kupong där vi fick kaffe och bulle från McDonalds. Så efterskola åkte vi och köpte bulle eller bara jag för Niki hittade inte sin kupong. Blev ingen kaffe för mig, gillar inte det. Sen köpte jag 9 pack meny så det var gott. Sen blev det hemresa, när jag kom hem pluggade jag lite matte sen åkte jag och kollade på fotboll träning (var inte med eftersom jag hade ont i halsen imorse, och fick inte för pappa) så nu sitter jag här och ska snart fortsätta att plugga lite matte. Puss

Håkan Bråkan & Josef

Ligger och tittar på Håkan Bråkan och Josef, en barn&familje film. Gillar att kolla film när man ska sova då kan man somna till den, vilket jag kanske kommer att göra. Det får man se helt enkelt. Har iallafall ställt klockan på 11 tills imorgon så de blir sovmorgon så det sjunger om det, skönt. Godnatt och sovgott. Puss på nosen.

Ferrari



En sådan här bil vill jag ha när jag får körkort, drömma får man väl?
(Bilden är lånad från google)

Nails



Såhär ser mina naglar ut just nu, ute på tippen är det guld glittrigt, ser kanske lite konsigt ut men det är ganska fint. Mina naglar börjar långsamt växa och bli längre, me like!

Gina Tricot

 






Acer D250 vit

Bild av Acer ONE D250 10

Det blev en Acer D250 vit dator till mig. Den är grymt liten och söt men det är bra det är ju faktiskt en mini PC så den ska ju inte vara stor. Och det bra med att den är liten är att den får plats i väskan och man kan i princip ta med sig den överallt. Den väger inte heller speciellt mycket ca. 1 kg.  En perfekt dator till skolan helt enkelt. Då slipper jag skriva i antecknings boken hela tiden och hålla reda på alla papprena som man behöver för att sedan kunna plugga på till alla proven. Då slipper jag förbruka massa papper, det är ju inte så bra för miljön! Så tummen upp för min nya dator!

Dålig uppdatering på min front

Hej, förlåt för dålig uppdatering inte bra!
Men iallafall idag började jag 12.15 vilket var skönt och imorgon börjar jag 12.30 om jag inte minns fel. Så det är riktigt skönt vilket betyder att jag kan sov ut ordentligt och behöver inte gå och lägga mig tidigt. Just nu sitter jag och tittar på Kalle och chokladfabriken igen, Kalle är så söt! Åh nu tittade han biljetten, tänk att hela hans liv förändras bara för att han köper en chokladkaka och hittar en gyllene biljett i den. Den var han värd, nej men gud det är ju bara film. Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva börjar bli drygt. Puss!

Ska få ny dator

Hej, nu har min pappa beställt hem en dator till mig som jag kan ha i plugget och lite överallt. Riktigt glad! Tack pappa och mamma! Såhär ser den ut. Den kommer bli perfekt, precis en sån som jag vill ha. Och det var så bra för den var på extra pris på ett ställe och det var på onoff 2990: - plus frakt 49: - annars hade den kostat ca. 4000: -. Så det är bra, vilket klipp.

14 juli 2009

Jag älskar Maria! DU och JAG sen den 14 juli 2009, finns ingen bättre än dig bästa vän. Du gör mig lyckligast i världen bara genom att existera, du betyder grymt mycket. Du är allt, ingen Ida utan Maria! Jag älskar dig helt enkelt. Finns så mycket mera jag vill säga, men det kommer ta tid så kan säga det till dig istället hjärtat.


Vi lever bara en gång just precis nu



Sitter och kollar på lite olika datorer till skolan, istället för att sitta och anteckna så får vi har datorer. Smart, och mycket roligare! För då har man allt på ett och samma ställe inte en massa olika papper. Hoppas på att jag kommer köpa en, för det måste ju bli snart. Ska åka till stan och kolla på datorer och då kanske jag tittar någon bra!

Ett tjugotvå


Schema och lunch ställen kring Jensen






Olika matställen på Norra, Östra, Västra och Södra.



Udda/Ojämna veckor



Jämna veckor

Sötnos till katt&lillebror







Musse jagar gräshoppa.







Lillebrorsan är grymt söt!

Ida hissar!




1. Longchamp väskor...
...enkla och snygga, används av alla. Fast det är väl inte så kul att ha en vilka dan väska som sin farmor. Whatever, ingen verkar ju bry sig, alla har de.

i.d. Bare Minerals Get Started Kit i gruppen Kosmetika / Underlag hos Beauty By Grooming (1169023r)

2. i.d bareMinerals kit...
..."Foundation som är bra att sova i" i.d. Bare Escentuals foundations är 100% naturliga och baseras på rena mineraler från naturen. De är vårdande och fungerar som en förlängning till din övriga hudvård, och kan till och med hjälpa till med att förbättra din hud. De ger även ett naturligt och säkert UV-skydd (SPF 15) som är så pass säkert att produkterna till och med rekommenderas av amerikanska Skin Cancer Foundation. De innehåller inga konserveringsämnen, inget talk, olja eller vax och ingen parfym eller tillsatser.  

(Taget av hudapoteket.se)

Ska köpa väskan och i.d smink kitet!

I.P



I.P

Beställning av personbevis

Har precis beställt personbevis från skatteverkets hemsida. Personalen på skolan måste ha personbevis på skatteverket som vi måste beställa hem och sedan ta med till skolan för att visa att "jag" verkligen är "jag". Det räcker inte ens med legitimation. Det är för att de måste verkligen veta att de som skriver under som våran målsman verkligen är våra målsmans osv. Men iallafall nu är det gjort, kanske lite sent för vi skulle gjort det redan första dagen vi började. Men jag hittade inte riktigt där man skulle beställa, så det blev inte gjort. Så nu har jag chansat och hoppas det är rätt, så får väl hem det om en vecka!


Hemma hos Lillfrökke

Nu är jag hemma hos Frölin. De ska ha kräftskiva här ikväll, så snart ska de ut och göra massa olika lekar. Jag tror jag ska stanna och kolla, skulle nog vara kul att se på, sen så får jag se hur det blir efter det. Nej nu ska vi ta oss en liten mat bit, kram!


Täby golfklubb

Hej, nu sitter jag på Täby golfklubb med Linn. Vi väntar på att hennes pappa ska komma och hämta oss sen ska faktiskt Linn köra hem. Hon är riktigt duktig på att köra bil. Ja, iallafall hon har tränat lite slag på ranschen eller hur du stavas, även jag testade. Det var ganska kul för det tar ju ett tag sen, men det går ju inte att jämföra sig med Linn eftersom typ typ har 4 i hcp vilket är grymt bra. Just det glömde säga att vi även har fikat och ätit, mums. Tack Linn hjärtat, (hon bjöd mig) vi hörs! Puss

Kalle och chokladfabriken

Ligger och tittar på Kalle och chokladfabriken, fortsätter idag eftersom jag somnade igår när jag kollade. Det är jobbigt att kolla på den när man är sugen på choklad, men den är nice! Nej nu ska jag kolla filmen ordentligen, puss.

Helg!

Hej, nu är det lördag och helg, skönt. På måndag börjar jag 12.20 vilket betyder sovmorgonen så jävla skönt. Då slutar jag 16.55, sen klockan 18.15 har jag samling på B******berg. Kommer inte att hinna om jag inte får skjuts direkt från skolan hem sen dit, eller så får jag helt enkelt åka direkt från skolan med fotbollssakerna, men det kommer bli tungt. Nej nu ska jag gå och äta frukost, bloggar mera sen! Puss

Fotbollsträning

Nu är jag redo för fotbollsträning, vi hörs sen! Puss

Tick tack

Hej, det är riktigt fint väder ute och varmt är det. Imorse när jag skulle gå till bussen var det svinkallt.... svenskt väder, ja det är som de är. Men iallafall idag slutade jag 11.00 började klockan 08.00 (fett jobbigt) vilket betyder att jag går upp runt sex tiden. Efter att jag slutat gick jag och käkade lunch med några tjejer i klassen, sen åkte jag in till stan för att träffa Maria. Jag köpte faktiskt en klocka, den var på rea och redan då var den billig, så nu fick jag betala 299:- plus försäkring som var 70:-. Maria köpte ett snygg EdHardy linne! Me like, är faktiskt riktigt nöjd med klockan, en grymt fin accesoar. Snart är det fotbolls träning som gäller, så vi hörs puss.



Min är den guld/bruna,  me like! Den ser ganska konstig och tråkig ut på bilden, men den är mycket finare i verkligheten och verkligen värd pengarna!

Godnatt



Nu ska jag sova, ska upp lite innan sex imorgon. Så måste vara någolunda pigg imorgon, pusspuss och godnatt!

Imorgon börjar vi med schemat

Trejde dagen avklarad, även den roligast . Vi gjorde samarbets övningar i klassen, helt okej. Sen när vi slutade drog jag iväg och åt med några kompisar (nya och gamla) vi åt på något ställe nära skolan. Alla åt pannkakor, och det var gott. Sen åkte jag och några in till stan, där införskaffade jag mig en kalender och ett skolblock, (5 ämnes block) så nu är det till skolan fixat iallafall. Imorgon ska jag in till stan och köpa en klocka, det blir en helt vanlig från ut och penn, det är riktigt snygg och är på extra pris endast 300 kr! Hoppas jag hittar den i stan, nej nu ska jag dra mig tillbaka för att kolla på tv och äta middag. Ha det bra, puss!

Gröna Lund



Förut så åkte jag och Rebecca. N Djurgårds färgan, kolla vilken fin bild jag tog med mobilen! Ni vet väl att det inte kostar något att åka Djurgårds färgan om man har busskort! Ni ser ju att det är Gröna Lund på bilden, brukar vara där på sommarloven, men har faktiskt inte varit där iår på lovet, bara en gång innan, då var det VIP dag och fick åkband m.m. av Olivias moster, tack.

Vem bär den bäst?



Vem bär klänningen bäst, Mischa Barton eller Paris Hilton?

Vad ska jag ha för kalender i skolan?



Har ännu inte köpt någon kalender till skolan. Jag letade lite idag i stan, men som vanligt har jag besluts ångest tror jag ska köpa en sådan över fast en "vit/genomskillnig" som man kan sätta foton i. Ska kanske införskaffa mig det imorgon om jag hinner. Eller ska jag köpa en rosa? Men tyvärr vet jag inte om rosa finns. Det är väl bara att leta! Hmm, svårt val. Rosa eller genomskillning, fördelen med den genomskillninga är att man ska stoppa papper i den i små platsfickor som den har, och även foton såklart. Svårt beslut hur ska jag göra?

Måns Zelmerlöw



Bästa versionen, grymt bra!

Andra dagen i skolan

Hej, nu har jag gått två dagar i skolan och det har varit väldigt skönt. Det var inte idag vi skulle ha klass tävling, det är imorgon. Det är sista dagen det är soft i skolan sen börjar vi med det riktiga schemat. Schemat är väl helt okej, det är halv dagar men tre timmar geografi är inte okej! Jag kommer inte klara av det, sitta still i tre timmar no way! Annars är det ganska bra förutom att vi även har engelska i typ två timmar. Varför vi har långa lektioner är för att vi bara har ca. 5 kurser denna termin.

Ikväll är det fotbollsmatch mot Bollstanäs hemma på B******berg. Matchstart klockan åtta. Jag ska vara med och spela den matchen, ska bli skitkul är grymt taggad!


Skönt med friidrott igen

Hej, idag tränat jag friidrott igen, senast var väl ca två veckor sen. Och det var riktigt kul idag, fastän jag är skadad och har ont lite överallt. Men det är bara att köra endå. Nu tänkte jag ta ett bad sen ska jag sova. Skola imorgon igen och måste vara pigg, andra dagen! Nej nu känner jag att jag vill lära känna de andra, så imorgon är det någon klasstävling så kanske får chansen då. Kan ju några namn iallafall! Puss och godnatt.

Back on track

Jag och Maria kom hem från stan för ett tag sen, jag letade efter en kalander som jag ska ha nu i ettan på gymnasiet så jag har koll på allt arbete som ska göra. Men jag hittade inte den som jag vill ha. (Maria har en sån så vi ska åka och köpa en imorgon efter min skola, hon får visa vart det ligger.) Imorgon ska hon komma till mig skola, tror jag inte kommer gå bra, eftersom hon gick fel ca. tre gånger idag i stan, haha! Iallafall nu sitter jag hemma hos Maria, vi ska snart börja bege oss mot friidrott träningen den börjar klockan 18.00. Så vi ska i princip bara byta om och sen gå. Ha det bra, puss och kram!

Måndag den 17 augusti 2009


Första dagen avklarad

Nu är första dagen avklarad och det känns riktigt skönt, jag hatar när man ska börja på nya saker och känner inte någon. Eftersom jag är blyg så vet jag inte vad jag ska göra. Men känner iallafall Niki och så är det en tjej där som jag träffat för några gånger, så det är ju skönt det också. Vi gjorde inget speciellt vi gick igenom lite saker fick busskort och "mat/bok kort" vi får 35 kronor varje dag att köpa för. Så det är ju mycket bättre än i förra skolan. Om en månad blir det nog bättre med kompisar. Imorgon börjar jag nio som jag gjorde idag, och slutar runt 12. Vi ska träffa de får de andra klasserna så det bli kul. Nej nu ska jag käka sen ska jag träffa Maria, sen ikväll blir det friidrott träning. Puss och kram.


Godnatt

Nu ska jag bada sen ska jag sova, blir tidigt imorgon eftersom det är skolstarts dax för mig, godnatt! Känns konstigt att det är skola imorgon... Men endå skönt att börja nu för då har man det avklarat. Imorgon kommer det bli ganska skönt för inga tvåor eller treor är där så.

Fortsättning av bilderna från Vaxholm











Hanna och Amanda som ser grymt taggad ut.



Haha, Hanna då.



Söta Petra "Podolski"





"Fotbolls" poolo



Linda plumsa i vattnet.



Och det var hon inte ensam om.

Bilder på fotbollslaget från Vaxholm

Här är lite bilder från Vaxholm idag med fotbolls laget.





Jessica och Jasmine så söta!





Lagfoto Linda, Amanda, Linnea, Jannica, Hanna och Julia



Ett till lagfoto och det var de som vann, grattis! (alla tror jag inte är med)





Britta och Petra, bröd med korv reklam.



Hanna, Linnea och Amanda söta!







Petra och Dulle (Josefine)



Sen blev det dags för kajak

Fortsätter med fler bilder senare, ska gå till Ica med Britta.

Ny design by Jasmine Lydahl



Ny header, vad tycker ni?
Jag tycker den blev riktigt fin, stort tack till 
Jasmine som fixade den nya headern. Nu blev min blogg mycket finare och det kommer både vara roligare att läsa och skriva i den! Tusen tack, puss!

Jensen Norra sam-ekonomi

Imorgon börjar jag min nya skolan klockan 09.00


Kass uppdatering!

Hej!

Har haft grymt dålig uppdatering, har inte haft lust att blogga. Men iallafall, imorgon börjar jag skolan och det känns... jobbigt! Jag längtar till sommarlovet, men kanske inte känner så sen. Jag kom precis hem från Vaxholm. Har varit där med fotbolls laget vi hade fotbollsdag idag eller vad man nu ska kalla det, en dag med laget. Först spelade vi fotboll, sen så paddlade endel kanot och hade vattenpoolo med kanoter och en fotboll. Sen blev det grillning eller samtidigt.

Hoppas ni har haft det bra, skiver senare.
Och bilder från idag kommer även!

Puss

Pointshop.se

En bra sida! Man tjänar poäng och sen så kan man växla de till presentkort eller andra saker, själv är jag medlem, testa ni också? http://www.pointshop.se/?ref=3383479, klicka bara på länken och registrera dig för att bli medlem. Man kan blogga också så tjänar man poäng på det också, väldigt smart och roligt, vid varje inlägg får man poäng och olika mycket, för det beror på hur mycket du skriver. Puss

Torsdag

Snart är det skolstart och jag är inte taggad. Känns som om jag är den enda som börjar nu på måndag den 17 augusti. Fett tidigt, suck. Efter skolan drar jag nog in till stan och köper lite saker till skolan, om jag får någon med mig. Slutar ju 12 så någon kan väl?

Bilder från matchen mellan Djurgården-Hammarby



- Maria















- Vackert!

Godmorning

Hello, kan säga en sak att jag har haft dålig uppdatering har inte varit så sugen på att blogga. Känner stress inför gymnasiet och ja. Börjar om mindre än en vecka.



Min kompis Ida camar för mig och då blev det ganska hett! 
Är det inte idag som ung08 börjar? Imorgon ska jag dit och se när Nivolitas spelar!

Bilder från Luleå fortsättning!



Fint var det verkligen!



Gillade deras torksätt, det är mycket finare faktiskt och miljövänligare, hehe.



Fint, me like!



Underbart! Ni som inte trodde att det var fint i Norrland det är det verkligen! Speciellt vid på kvällen och ute vid vattnet, vill tillbaka!



Kanske ska printa ut och skicka som vykort!



Mammi.



Gärngänget, nästan alla med.



Min och mammas hand, älskar min mamma!



Fönster och solnedgång.



Gärngänget, alla förutom jag!



Coolaste bilen som kusin M har fixat, han är grym!



Yeah!

Det var väl alla bilder.


Fram och bak





Min söta katt!

Blogg trött

Orkar inte blogga nu, gör det senare.

Bättre sent än aldrig





I bilen påväg till centralen.



Destination Luleå.



På tåget, lika söt som vanligt!



Tåget



Sjukhuset där min mormor är på.



Kusinen K.



Oscar och Tippen, kusinens hundar.



Min lillebror är cool!





Bad blev det också





Min lillebror är galen...



Och söt.



Mera bad blev det! Fast utomhus denna gång.



Min mamma var också med till Luleå.



Det var så fint vid stugan hos gammelmoster M och henne kille, där fikade vi också och gott var det, glass med björnbär, tror jag det var kommer inte ihåg.

Jag fortsätter sen med bilderna!

Djurgården vs Hammarby



Imorgon är det derby på Råsunda igen och det kommer bli Hammarbykross! Själv ska jag vara där och självklart stå i den finaste och underbaraste klacken... Djurgårdens såklart! Jag är extremt taggad eftersom jag ska gå med Maria och det kommer verkligen blir grymt kul att gå med henne för hon kommer skrika gärnet och då hakar man på antar jag eller hur Maria? WOOOOOOOOOOOOOOHO! Längtar extremt mycket till imorgon, vi ska spöa Hammarby!

Illa bloggat

Hello alla läsare.

Idag har jag tränat fotboll, det var en tjej från Stockholms fotbolls förbund som kom och lärde oss lite nya saker, vi körde teknik och det var ganska jobbigt, och jag märker att jag inte nuddat blogg på grymt länge. Så det blir bara att köra hård träning. Jag skulle försöka bada hos mamma men vattnet var kallt så nej jag har inte duschat eller badat än. Ska nog gå hem till pappa, måste endå hämta kameran där tänkte ladda upp lite bilder från Luleå för ni har ju inte fått se de eller hur? Vi hörs senare, ser att jag måste städa rummet... igen. Illa!

Ha det bra, puss!

Godnatt

Nu ska jag sova, godnatt!

Gratisbio.se

Tryck på denna länk http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=187373 för att bli medlem på GRATISBIO, medlemskapet är gratis och kostar ingenting! Samla ihop poäng och få biobiljetter!


Hissar och dissar


1. Träningarna börjarna nu!

Ska bli skönt att få börja röra sig igen efter många veckors sittande. Så man kan börja komma igång igen, nästa sommar ska jag inte vara såhär lat som jag varit denna! Det måste det bli ändring på.

2. Hårdbröd.

Har faktiskt börja äta mycket hårdbröd nu, och det är bra eftersom det är nyttig! Ska hela enkelt sluta äta ljust bröd och byta ut det till nyttigt mjukt bröd, ska fösöka bli nyttig nu till hösten.


1. Många och långsamma människor i stan!

Hatar när man har brottom, och framför sig går några skit långsamt! Det är verkligen grymt jobbigt och jag stör mig extremt mycket på det, gå snabbare för fan!

2. Lösgodis

Byt ut det uttjatade lösgodiset mot frukt istället, frukt är faktiskt mycket godare och nyttigare! Tröttnar inte folk på godis efter sådär 10 år, nej verkar inte som det! Visst kan vara gott ibland men inte alltid!

Fint



Bild från Gotland, copyright!

Mitt nya hår!

Jag tror inte ni har sett hur det blev efter jag slingade det än en gång. Iallafall här är en bild! Det har blivit bra nu så jag är nöjd! Och det är väl endå det viktigaste?



Hej Stockholm

Åkte in till stan idag en stund med Maria. Vi tog en tur till Djurgården och det var riktigt mysigt vi skulle hyra en cykel men det funkade inte för vi hade inte legg, ganska drygt. Men iallafall vi köpte glass, och någon godis sak och jag köpte dricka och pommes, Maria köpte sig en cola utanför Grönan. Sen när vi åkte tillbaka till stan skulle jag köpa en nagelsak men hade inte tillräcklig med pengar, haha. Hade haft de om jag inte köpt de där godiset. Aja, ska försöka fixa det någon annan dag. Får se hur jag ska lösa detta nu!

Rubrik?

Nu har jag varit vaken en stund, ska ner och äta sen ska jag in till stan med Maria. Har jag berättat att jag har hittat ett busskort, jag tappade ju mitt och allt sånt där så istället för att köpa nytt "lånar" jag det för de står endå inget namn på. Nej nu måste jag skynda mig lite Maria börjar bli otålig så ska springa ned och äta sen springa till bussen, see yah!

Bilder



Ganska ballt om jag får säga det själv, kom själv ihåg när jag höll på att rita med gat kritor men det blir ju självklart inte sådär fint, det blev fint men på ett annat sätt. (På mitt sätt.) Den här gjorde de precis vid t-centralen.



Musse är i tvättmaskinen, glömde att vrida bilden, men söt är hon endå!



Sen så lägger hon sig under en bänk eller vad det är och är söt som vanligt!



Jag älskar att smygfota personer, såg två sötnosar i stan så var tvunga att fota de. (De ovanför) Nej jag skoja det är Rebecca och Lisa! Här smygfotar man inte, diss på det!



Här om dagen såg jag bla. en luftballong så jag var tvungen att fota den från pendeln, jag vill också åka luftballong, fett nice! Fett stor ballong.



Dagen efter jag fyllde år, om jag inte minns fel så men iallafall så köpte jag och mamma rabarberpaj och kladdkaka och satte oss ute och fikade med vanlijvisp eller vad det heter och det var riktigt gott!



Ganska lik eller hur? Jag ritade av den söt magnet som har tillbringat en liten tid i mitt gamla skåp i skolan. Nya Da Vinci kanske? Kanske ska bli konstnär.



Faktiskt en riktigt bra bild från min mobil telefon, (stolt) och ja ni ser på bilden godis, jag är sugen på godis kanske ska gå ned och hämta lite chips! Mums.

Dålig blogg uppdatering!

Ursäkta för dålig blogg uppdatering, ska försöka bli ändring på det med mera bilder och hissar/dissar och sånt. Men det kommer även blir svårt nu att hinna med när man börjar ettan till hösten. Och har fotboll och friidrott och kompisar m.m. på sidan. Men jag ska verkligen försöka! Tänkte lägga in lite bilder i nästan inlägg och börja redan ikväll, jag tycker det låter som en utmärkt idé!
XoXo Ida.

Mot stan!

Nu ska jag åka till stan och fixa bio biljetterna ska se hur det går! Hoppas självklart på att jag får de, nej nu måste jag rusa ned till bussen några väntar där, XoXo Ida.

Dåligt uppdatering

Godmorgon

Ute är det  f a k t i s k t  s o l  och det gillar jag grymt mycket. Idag är det torsdag och jag börjar min skola om en och en halv vecka! Panik! Måste köpa nya skol saker. Kanske ska in till stan idag så kanske kan fixa det då, för jag ska försöka ta ut biljetter till en bio, men får se hur det går. Nu tänker jag gå och äta frukost, vi hörs senare, puss och kram!


Välkommen hem Amanda



Idag kommer denna söta tjej hem från Spaninen! Hon är grymt brun antar jag, och det har hon sagt själv också. Åh jag vill också åka utomlands, fett orättvist och imorgon så kommer Rebecca hem från Turkiet. Längtar tills jag ska utomlands nästa gång! Ska nog flytta utomlands när jag blir stor, finns det något bättre?

Fortsättningen på hem till Midgård



För jävla sköna! Älskar de!

Sol och sommar

G o d m o r g o n.

Eller vad nu jag ska säga klockan är ju redan halv två, men jag vaknade för ca. 10 minuter sen. Jag somnade runt halv fem (?) blir aldrig trött längre, ska snart ned och äta frukost sen kanske jag drar och badar med Lisa och några annars ska jag och pappa åka båt om inte de åker jag in till stan och fixar mitt SF kort.

P u s s  g u l l u n g a r !


Hem till Midgård!



Så jävla sköna! Saknar programmet sjukt mycket!

Skönaste låten på länge!


Jag ska åka till FS!

Gormorgon!

Vaknade för en liten stund sen och Maria väckte mig som vanligt... Idag måste jag åka till SF för att hämta ut ett nytt klubbkort eftersom jag har tappat mitt busskort, bankkort och legitimation. KNAS! Så ska fixa nya saker, så börjar väl med SF kortet idag! Nej nu ska jag äta frukost med Maria bebisen pussssssen!

Hemma hos Maria

H e l l o !

Sitter hemma hos Maria just nu, väntar på att vi ska börja se en film. Vi ska se Stig-Helmer och det är när de är ute i skärdgården, jag tror inte jag sett den. Men iallafall vi cyklade och köpte godis, sen skulle vi gå och hyra film. När vi kommer dit är det STÄNGT! Så vi cyklar vidare till Statiol, Maria hade fått för sig att man kunde hyra där, men när vi kom fram dit så fanns det bara köp filmer så det blev ingen film där heller. Men en Loka blev det och det var gott sen cyklade vi hem. Och en liten bit av vägen är typ en stor väg som man kör upp på från E18 eller vad det nu är och så är det en rondell och när vi ska svänga ut igen på en väg är det en man i en vit skåpbil som skrev typ: Men vafan akta cykel! Och samtidigt bakom så var det någon som tutade. Och det var heller inte den första bilen, aja nu ska jag sluta. Kanske bloggar senare om inte så godnatt s ö t n o s a r !


Bild lånad från google.se
Mjjjjaaaou!?

Hos min flicka!

Kom till Maria för ett tag sen, vi har inte gjort något speciellt än. Jag har tagit två mackor det var grymt gott. Nu ska vi börja röra oss mot Vallen för vi ska på friidrotts träning, då får vi se hur det går. Känns inte så bra! Nej nu måste vi kila, ha det bra, puss.



Maria baby!

Första friidrotts träning på mer än tre månader

Har precis ätit lunch, det blev pasta och köttfärsås. Nu ska jag åka till maria sen blir det träning ikväll, får se hur det kommer att gå. Senast jag träna var i maj någongång tror jag innan jag åkte tíll Cypern och det var innan jag startade denna blogg. Aja whatever, nu måste jag kila! Puss&Kram!




Maria och jag i Sollentuna.

The Body Shop och Hemtex





Den 1 augusti fick vi "gäster" och då fick jag ett litet paket från The Body Shop, love it! Och så fick jag en badhanduk och handuk från Hemtex väldigt söta med broderi. Tacktack väldigt snällt!

Shhh! Tjejen sover!





Någon som ser vad det är för något? Det är min sötnos till katt som sover. Haha, ser sjukt roligt ut och hon var så söt så jag var tvungen att ta en bild, puss på dig! Vi skulle ta bort en festing på henne så så lutade jag bak hennes huvud mot mitt ben så jag kunde hitta festingen, men det gjorde jag icke. Tror hon tagit bort den själv, så hon somnade sådär och jag gick jag iväg så låg hon kvar sådär ett tag, haha. Puss på't!

Här är berlocken jag fick av Maria



Här är berlocken som jag fick av Maria igår, man ser inte så mycket men här har ni bilden iallafall! Pusspuss!

Godmorgon världen!

Vaknade nyligen, ska nog gå och käka lite frukost. Mums! Vet ni jag börjar skolan om redan två veckor! Det är inte kul. Usch! XoXo Ida

Tack min lilla flicka!

Kom hem från stan för ca. en och en halv timme sen träffade Maria det var mysigt och innan vi ska gå åt varsit håll så ger hon mig en present fyllde ju den 1 augusti som ni vid det här laget kanske vet. Det var en vit liten katong som jag såg, sen när jag gick därifrån så öppnade jag och såg att det stod Tomas Sabo. Så öppnar jag och i den ligger det en liten söt ask, kände igen asken efter att mamma gett mig en berlock och i var det en berlock den var så himla söt höll nästan på att gråta när jag såg den. Det stor my little girl och en flicka på och på andra sidan var det två hjärtan du är super bruden! ÄLSKAR DIG!

Home sweet home

Nu ska jag gå hem till pappa. Sen ska jag åka till Maria tror jag får se. Aja ska gå nu hejdå!

Så fint, så personligt!



Berlock armband kan blir riktigt fina och förutom det så kan man göra de personliga och det tycker jag är väldigt kul, så då kan man kolla på armbanden hur man är som person. Hihi!

Underbara berlocker



Här är några berlocker som jag vill ha!

Håret fixat... igen!

Kom hem från frisören för ungefär en timme sen? Hon slinga blonda slingor igen, och nu ser det iallafall bättre ut en innan, ni ska få se hur det blir sen. Påvägen hem svängde mamma och jag in på Ica och vi köpte kyckling, en rabarberpaj och kladdkaka som vi skulle äta sen och det har vi gjort nu och det var mums!

Himlen är skit mörk och det åskar lite, ska försöka hitta på något idag, vill på bio (känns som jag blivit beroende) men jag har sett alla filmer känns det som, nej men jag har sett de jag vill se så får se. Iallafall på torsdag ska jag in till stan och hämta biljetter till den nya amerikanska komedin som jag kanske ska förhandstitta på, woho! Det är grymt nice, en månad före alla. Ska väl ta med en kompis eller så lottar jag ut biljetten får se hur jag ska göra. Det bestämmer ni!

XoXo Ida

Humor på hög nivå!

Igår såg jag filmen Sommar med Göran, den var grymt rolig, här är en rolig sak som jag inte fattade på direkten men sen så fattade jag och de var kul som fan!

- Var försiktig med sjökorten!
- Det är lungt jag har vattenkamera.

(Göran och Alex sitter i segel båten, Alex något säger det första)


Tårta är gott



Har precis gjort klart min tårta och såhär blev resultatet!

Presenter



Jag fick en berlock av mamma till mitt armband, hon skulle igentligen köpt en prinsessa, men det fanns ingen så hon köpte ett i istället som i Ida. Och så fick jag en kamera för några ett tag sen fick den i förväg så jag skulle kunna fota i sommar! Tack mammsen!

Av pappa fick jag pengar och en klippning eftersom jag har hållt på och fixat så med håret nu den senaste tiden och ett armband och ett par örhängen, just de örhängena har jag inte fått se än. Tror det var allt. Tack pappsen!

Små och stora bloggar!

Jag har insett att min senaste kyss: Var den senaste
Jag pratar: Bra svenska
Jag tycker om: Att shoppa
Jag avskyr när folk: Ljuger och är otrevligt!
Min bästa vän är: Linn & Maria!
Min första vän heter: Linn
Kärlek är: Underbart!
När jag borstar tänderna: Gör jag mer än en sak samtidigt
När jag lagar mat: Blir det alltid skitgott.
Det sexigaste yrket är: Flygvärdinna?
Det är charmigt när: Folk bjuder på sig själv
Jag är rädd för: Äckliga ormar
Den värsta känslan är: Att förlora någon man älskar
Jag är bäst på: Att bryta mitt godisförbud
Jag är sämst på: Städa
Om jag va ett djur skulle jag vara: Katt, de har ju nio liv?
Jag kommer alltid att vara: En människa
Det finaste som finns är: Kärlek, familjen och vännerna!
I sommar: Har jag jobbat i tre långa dryga veckor
Sist jag grät var: Idag, för att mitt hår är fult som fan
Jag kan: Göra två saker samtidigt
Jag kan inte: Springa till månen
När jag bakar så bakar jag: Oftast kladdkaka
Min mobiltelefon är: Min man
När jag vaknar på morgonen: Vill jag fortsätta att sova
Innan jag går och lägger mig:  Borstar jag tänderna och smsar
Bebisar är: Underbart söta!
Idag har jag: Blivit 16 år
Imorgon kommer jag: Slinga håret
Jag vill verkligen: Åka utomlands bort från kalla blöta Sverige!

Ordning och reda!

Jag känner att jag behöver ordning och reda när jag börjar gymnasiet nu i höst, så har kikat lite på ordning&reda och har har bestämt mig för att jag behöver köpa lite nya böcker (anteckningsbok/kalender 09-10) och nya pennor.



Får ta och åka till stan när skolan börjar närma sig och köpa lite nya prylar till plugget, för ordning&reda verkar vara en väldigt lämplig butik för det (b.la.)

16 år

Jag är 16 år nu, shooho!

Städning



Nu ska jag städa mitt rum och samtidigt lyssna på Ted Gärdestad, då blir det plötsligt mycket roligare.
Usch jag hatar att städa, men älskar musik, så det blir väl... kul?


Bästa födelsedags presenten!

WOHO! Jag är så jävla glad, jag som nästan var säker på att jag skulle gå Tibble men så blev det inte, när jag kom hem från mamma från att ha fått en jättesöt berlock med ett I på så kom jag hem till pappa och ser ett kuvert på bordet och tror jag fått något på posten men så var det inte det var ett brev från skolverket! Och i det stod det att jag kommit in på Jensen sam-eko som reserv och det är jag jävligt glad för, det är 90 elever som kommer in tror jag och det var minst 80 personer som var i kö. Och det blev struligt och så innan eftersom jag glömde ändra valen och så, men nu har jag äntligen kommit in på det som jag verkligen ville! Nu jävlar ska jag försöka satsa på skolan och höga betygen för det vet jag att jag kan! Är verkligen skitglad! TACK!





Vet även att Niki ska gå där, gick halva nian med henne så det ska bli superkul, hoppas på att jag åker in med henne! Åh, det är nästan som jag längtar till skolan, WOHO detta kommer bli underbart.

XoXo Ida

Sommar med "Ernst"

Nu har jag sett på BIO med Rebecca i stan , kom hem för ungefär en timme sen. Vi såg Sommar med Göran, den var verkligen riktigt rolig! Något som jag kan rekommendera, alla skrattade nästan hela tiden (inkl. jag). Just de det var även premiär dag idag, riktigt mysigt och till vårat sällskap hade Rebecca en cola och vi dedlade på en stor popcorn! (smakde lite cola av Rebecca, ska börja hata läsk så jävla onyttigt!)


Sweet Sixteen

Nu var man 16 år gammal, hatar att fylla år. Men whatever inget som jag kan göra åt, så grattis till lilla mig då! Får väl hoppas på att man får någon fin present imorgon! Men igentligen vad spelar det för roll? Bryr mig inte så mycket bara jag får tårta. På tal om födelsedagar så kom jag ihåg att för några år sen var jag jätteledsen på pappas födelsedag jag mådde verkligen skit dåligt, jag satt inne i huset och tänkte på döden, usch! Jag var typ 11-12 år ska man tänkta på sånt då...?

RSS 2.0