Dusch

Nu ska jag duscha och göra mig iordning sen ska jag till stan med Rebecca!

Dynga

Igår hyrde jag och Rebecca fyra filmer:

Wallander
Saw 5
Kenny Starfighter
Zake and Miri make a prono

Till det köpte vi:

Lösgodis
Ben & Jerrys glass
Marabou choklad (daim)
Cheez cruncherz

och så tog vi juice hos Rebecca.
Mums!

Tyvärr efter att vi lånat filmerna mäkte vi båda att vi sett Saw 5. Den bästa är nog Wallander måste jag säga och den tittar vi på idag igen. Den är grym! Det är bara för jag inte såg hela sov lite då och då. Kenny Starfighter såg jag inte heller hela (såg två gånger) så kanske blir det igen, får se! Nej nu ska jag kolla ordentligt på Wallander och ikväll blir det BIO! Sommar med Göran med Rebecc, Britta (?) och Lisa (?)

Hejdå, puss och godmorgon!

Två flugor i en smäll

Idag slingade jag håret (två gånger) och nu är det mer som min vanlig färg vilket är skönt men det är fortfarande skitfult! Haha, måste fixa det snart igen, jag bryr mig inte om det slitar på håret jag vill bara ha en normal och fin hårfärg aja skitsamma. Idag ska jag träna woho typ första gången på lovet! Nej det är de inte men nästan, ska se om min fot pallar det.

Igår var jag och kollade Pride, vad var lite småskojigt. Ska kanske köpa band nästa gång och gå in och kolla får se hur det blir med det. Nej nu ska jag börja packa fotbollssakerna klart och sedan gå hem till pappa! Ha en trevligt kväll och vi hörs senare, alla S Ö T A & S N Ä L L A bloggläsare!

Jag vill flytta

G o d m o r n i n g  S u n s h i n e s !

Idag ska jag åka  och klippa mig och slinga håret, för att få bort den fula färgen som jag har nu, ska bli skönt och jag hoppas verkligen att det ska bli bättre, ja det går typ inte att få mycket sämre än det här. Jo det gör det faktiskt men då syftar jag på GUL, LILA, BLÅTT osv. Nej nu måste jag bara fixa mig klart ska vara där om 20 minuter och pappa har inte kommit hem än, med pengarna så jag kan betala.

Förresten fyller år om två dagar! Jag hatar födelsedagar!
XoXo Ida

Resultat



För blont, för gult, för fult!
Men ska fixas imorgon, yeah!

Nobody's perfect

Bussen igår och vägen hem, med Rebecca och Britta, så jävla kul hahaha!
Kunde inte lägga in denna video men det är en brud som dansar till en låt, so funny!
Eller är det en brud, kanske är en kille, upps! Hehe.
Videon påminner om igår, right?

http://www.youtube.com/watch?v=DEtP9zQAOI4

You are never alone!

G o d e f t e r m i d d a g !

Klockan är snart halv två och jag har inte gjort ett piss idag, eller jag har tagit ett bad och ätit. Pappa kom inte till mig imorse någongång och frågade om jag skulle med och åka båt, men ja sa nej eftersom jag sov och var trött, hehe. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske ska åka in och kolla pride med Maria? Nya raggningsstället, eller vad sägeru Maria, haha! Men iallafall, nu ska jag börja göra mig iordning ska kanske ned till Britta eller in till stan, ska även försöka nå Rebecca, åh såg att hon svarade på mitt sms nu! Nej jag vet inte riktigt vad som händer idag, får ta dagen som den kommer! Men hemma tänker jag inte sitta iallafall, inte för det är fint väder men... Whatever, imorgon ska jag klippa mig och slinga mig längtar woho, för jag kan ju inte se ut såhär i håret. Inte kul det säger jag bara! Nej nu börjar det bli drygt att skriva så ska runda av och fråga er sötnosar vad ni ska göra idag?

XoXo Ida

Harry Potter 6

Nu ska jag på BIO med Britta och Rebecca, ska bli skitkul har inte träffat de på hur länge som helst och vi ska se Harry Potter 6. Och Rebecca som är så gullig bjuder mig för jag har inga pengar för tillfället så är det. Tack sötnos! Tror det är sergel klockan 21.00. Dax att gå, tjoho!

Ojdå

Blev inte så jättenöjd med färgningen ska slinga på torsdag hoppas det blir bättre jäkla hår, det blev för ljus och ja... Inatt sov jag iallafall hos Maria, vi gjorde inget speciellt åkte en snabbis till Kungsträdgården och "kollade" invigningen på pride och träffade D. Det var trevligt, sen drog vi hem och sov. Kom nyss hem från stan var där med Madeleine, hon köpte ett smyckeskrin till sin mamma som fyller år imorgon. Grattis! Och så köpte hon ett par klackskor till sig själv. Duktig som jag var köpte jag inget, för jag kan inte för tillfället, hehe lite jobbigt men man får lära sig!

Färgning

Nu har sitter jag med färgen i håret och ska vänta ca. 20 minuter till. Var ett tag sen jag färgade håret ska bli kul och ser hur det blir. Vissa vilken färg jag ska färga! Usch det lyckar så starkt, ni får före och efter bilder senare, förresten jag är inte hos någon profeissionell frisör jag är hos min lille egna Maria bara så ni vet det, tack för att du orkar göra det stumpan! P u s s !

Sorglig


Idag åker jag tillbaka till underbara Stockholm

Fan vad jag saknar Stockholm! Det är faktiskt sjukt! Ska bli riktigt skönt att komma hem. Igår somnade jag ganska sen först blev det film samma som i förrigår sen så ringde A sen så ringde M. Det var skönt att prata i telefon så blev i nästan 2 timmar tillsammans så jag somnade runt 4? Nyss pratade jag lite med A, den osociala bebisen! Haha, men iallafall snart ska jag åka till tåget, ska bli skönt det går om tre timmar och imorgon så ska jag vara med min prinsessa! Då ska vi åka in till stan och köpa biljetter till Djurgården - Hammarby. HAMMARBYKROSS kommer det att bli! Längtar riktigt mycket till matchen ska bli skit roligt att se. Och förut om att jag ska se matchen så är det ju inte med vem som helst utan med världen bästa flicka, puss tjejen you go girl!

V i  s e s  i  u n d e r b a r a  S t o c k ho l m !

Britta är kändis



Hittade en video på allsång så ser jag att Britta och hennes kusin står i publiken och man hör även Britta sjunga, spela fram till 0.49. Fint sjungt haha! Puss på dig Britta. Sen så ser man henne lite efter också, hon i blå jacka om ni undrar.

Shakira



32 år inte illa pinkat, så ska jag också se ut när jag är 32 damn!

Vi ska vara allra bästa vänner


Till finaste prinsessen på jorden Maria!
Vafan byt ut Jessica och Sara till Ida och Maria, haha!

10 saker som ni inte visste om mig

1. Jag brukar läsa "näringvärde" på vissa produkter - Ibland blir det bara för mycket godis och då kännes det som om jag kommer bli smällfet och får kickar att kolla "näringsvärden på produkter (mest godis)."

2. Jag hatar kompisar som är sura på en utan anledning - Bara så jävla onödigt låt en vara ifred istället för att göra kompisen arg och ledsen! Typiskt kompisar som tigger om ens uppmärksamhet.

3. Jag har fårr världens bästa kompis genom friidrotten - Har kännt henne i ca. tre månader och hon är den bästa kompis som finns! Jag älskar dig M**** H********!

4. Jag älskar min katt - Har blivit helt fäst vid min katt, hon är underbar, puss på dig!

5. Jag måste alltid säga förlåt till folk - Jag säger alltid förlåt till personer som jag gjort någon illa mot även om det ibland inte är jag, har varit så enda sen jag varit liten. ( Och min mamma tycker jag är duktig på att säga förlåt de ni! )

6. Vet inte hur många kusiner jag har - Låter galet men för några år sen fick mamma reda på att hon har flera syskon hennes halvbror hade släkt forskat och då fick mamma reda på att hon har en till halv syster och en halvbror och de har barn och jag vet inte hur många? Knas? Japp!

7. Jag älskar Grekland! - Har varit där två gånger så himla fint och fler gånger blir det, min pappa kom hem från Grekland för några dagar sen gissa om jag är avundsjuk!

8. Älskar märkeskläder - Vet inte varför är bara så, är det för att de är dyrare? Nej har ingen aning. De är bara snyggare!? Brukar faktiskt sitta och räkna hur många jag har men var ett tag sen ska nog göra det när jag kommer hem, haha!

9. Jag älskar att smsa - Ge mig erat mobilnummer, PS. bara om det är comviq, haha skoja! Nej men jag älskar verkligen att smsa speciellt när man har tråkigt. Men fan inte med dryga människor, släng er i väggen!

10. Arlanda - Bästa jag vet, Arlanda för mig är något positivt riktigt mysigt och man vet att man ska åka flygplan det är skitnice och när man är på Arlanda ska man åka bort från allt skit hemma ett tag. Och det är superskönt ibland!


Jag ÄLSKAR disney och tecknat!



En favorit älskar att se på när folk lagar mat, och det har verkligen gjort denna filmen riktigt bra! Älskar den verkligen och det bästa är absolut i köket och förutom det så tycker jag den där råttan, är grym på det han gör och söt är han också!



Så jäklans söt film, och sötaste staden på road 66, Kylarköping! Och bilarna är grymt söta speciellt bärgarn, åh älskar verkligen staden och alla är som en familj där, bra gjort!



Kan dö för den lilla fisken Nemo! Det jobbigaste i alla tecknade filmer är att alla verkligen alla är så söta och när kommer på att det är tecknat kan man ju inte få träffa de, det är lite jobbigt för man sitter och tittar och sitter och säger aww vad söt den vill jag ha, men det funkar ju inte så när det är teckat lite jobbigt, men filmerna är underbara att titta på! Älskar tecknat!

Kolla bara så söta tecknade figurer som finns!










Snart bär det av

Imorgon börjar resan hem mot Stockholm igen, ska bli skönt att komma hem igen och träffa de man saknar! Idag så kom min gammelmoster förbi hon är faktiskt bara 50+ något sånt. Sen så drog vi till Kupan en antik affär typ som hjälper rödakorset där köpte vi lite olika saker jag köpte bland annat en söt liten "spargris" som jag sak lägga alla min 10 som jag får och spara de till något kul. Sen åkte vi till ett museum där gammelmoster M jobbar. Sen åkte vi till barnenshus där köpte lillebrorsan något snowboard sak sen åkte vi vidare till något ställe så gick jag in på Parelle och letade foundation. Köpte ingen men hon i kassen var så trevligt hon hjälpte mig och så fick jag med mig tre små burkar hem med foundation från Clinique, en mask kräm och dagkräm de också från Clinique. Tror jag ska köpa den foundationen sen när jag kommer till Stockholm. Får se för jag har bett min lilla prinsessa om hjälp så hon får hjälpa mig att hitta något fint!


StrimlarN

Haha, tänkte bara säga godnatt. Om ni undrar varför rubriken blev StrimlarN så är det bara jag och Maria StrimlarN som fattar det, haha. Saknar dig grymt mycket gumman! Godnatt alla söta läsare!

Video


Shopping i stan

Nu har jag precis kommit hem från stan. Jag och mamma åkte till stan och shoppade. Och jag hittade några saker, lite smink (en mascara, en bronzing... och en ögonfransböjare) från Parelle och så hittade jag en bh och ett par söta strumpor inne på Lindex och på JC hittade jag ett par jeans tror nog det var de första jeansen detta år och sista så köpte jag ett Tomas Sabo armband, det finns två olika jag köpte det grövre i strolek S, lite roligt tycker jag. Nu blir det berlock samling. Tack för en snabb sväng i stan på 1,5 med mamma. Vi kunde tyvärr inte stanna länge Erik var hemma själv och bilen hade bara parkerings plats på en timme. Det var superkul!

Godmorgon Sverige!

Godmorgon eller godeftermiddag alla sötnosar där ute!
I Luleå är det skit dåligt väder, ser molnigt ut. Men tänkte berätta om att igår så åkte ju vi till stan och mormor och sen på kvällen kom kusiner och moster hit med sin man och vi åt grillat kök med potatisgratäng, det var skitgott! Efter det så åt vi två goda tårtor mums, ska gå och kika sen om det finns något kvar. Sen fick jag en present i förskott... Gissa vad det kan ha varit? Jo det var pengar. Tack och bock! Nu ska jag till stan och shoppa woho. Nej nu ska jag äta frukost, och alla kära läsare jag har försökt att ladda över bilder, men jag vet inte hur jag ska göra hjälp! Annars så får ni de på måndag när jag kommer hem, PUSS!

Hammarby going down like the people in Tictanic!

Den 9 augusti är det derby match mellan Hammarby och underbara Djurgården! Självklart ska jag gå på de och stå i klacken, jag älskar känslan, så jävla underbar!

Idag har jag varit i stan en liten stund med mamma och lillebrorsan, jag hittade en kjol på MQ för 349:-. Sen så kollade jag på lite andra kläder men inget mer som blev köpt. Jag försökte kolla efter Tomas S armband, men jag hittade ingen bra affär som verkade ha de, får leta mera en annan affär. Innan vi åka till stan hälsade vi på mormor på sjukhuset, hon ser inte så sjuk ut hon ser faktiskt ganska piggut men hela hon är blåslagen hon ramlade hemma förut och gjorde illa sig :(. Krya på dig älskade mormor! Sen när vi kom hem från stan så åkte Erik och mamma till ett bad jag ville inte följa med för jag som är så envis ville vara kvar i stan så jag gick ut och så gick jag och letade efter vart stan kunde vara, men jag hittade den inte jag kom till en hamn och köpte en glass och non stop där, mums. Sen började jag traska hemmåt igen, utan att hittat stan. Så jag gick i ca. 2 timmar och det började kännas i fötterna sen.

Nej nu ska jag sluta skriva, det blir jobbigt att läsa. Saknar min Maria och pappsen!


Upps!

Upps! Dåligt uppdatering, inte bra! Igår så kom min moster E hem hon som jag är hos nu och hennes man K.

Igår åkte jag, mamma och lillebrorsan till ett bad som heter Aronsbadet och badadet det är en utomhuspool och det är gratis bad där vilket är bra, men kan tyckta det är lite äckligt eftersom det är små barn som badar där och ja men vet inte vad de gör... Sen så åkte vi till stan där hittade jag en BH och ett par skor som jag visat tidigare i bloggen, de är iallafall vita med ett rött Fred Perry märke det röda gör sjukt mycket på skon. K och M var även där så sen runt sex gick vi och käkade med de på en kinarestaurang jag beställade friterad chili kyckling, trodde inte jag skulle gilla det när jag fick in det, men det var faktiskt gott. Alla verkade nöjd med vad de beställt. Restaurangen heter Exotic, tror det stavar så. Och ligger i stan. Sen åkte vi ut till de en stund, och vi tog deras "raggarbil" till min gammelmoster ute vid hennes stuga och satte på hög musik och tuttade, skitkul, haha. Och hon bor riktigt fin där vid hennes och hennes man stuga, som det är igentligen men. Sen åkte vi snabbt till K och M sen åkte vi hem hit.

Så såg min dag ut igår, idag vill jag åka till stan och hälsa på mormor och ikväll blir det grillning och tårta här. Nu ska jag käka frukost och göra mig iordning. Ha det bra, puss!

Godmorgon världen!

Gick upp för ungefär en timme sen och gick upp och tog en frukost. Så det blev brunch så jag tog det som var kvar igår från tacosen, jag har skitsvårt att äta mat för jag har så ont i min käke, jag fick ett slag förut när jag spelade fotboll så jag tror det är därför. För ibland kan jag bara öppna munnen lite och om jag fortsätter att öppna den känns det som om käken ska slitas sönder och jag inte ska kunna stänga munnen igen. Så det är ganska jobbigt, men iallafall idag är det onsdag, och mamma föreslog att vi skulle åka till kusinerna igen... jag vill åka och bada på arcus eller badet som ligger nära här eller åka till stan och på eftermiddagen åka till kusinerna för jag vill variera lite. Vad ska ni sötnosar göra idag?
Just de igår kom min pappa hem från Kreta, lyx jag vill också utomlands. För jag tycker vädret i Sverige suger sönder, har inte solat någonting som jag vet. Nej nu ska jag börja fixa iordning mig! Puss på er alla, jag saknar er (ni vet vilka jag menar!)


Godnatt

Nu tänkte jag gå och lägga mig i sängen för att kolla på någon bra film. Är alltid mysigt att kolla film i sängen speciellt med min bästa kompis Maria, haha. Fast inte när man somnar och inte ser klart filmen. Saknar dig Maria grymt mycket, längtar efter dig bästa vännen! Jag älskar dig min prinsessa.

Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva, jag längtar hem på ett sätt men jag vill endå vara kvar för jag älskar att vara med de jag står nära med, men det är jobbigt när bara halva Ida är uppe i Luleå och den andra är nere i Stockholm. (Maria du förstår, vad jag pratar om.) Just de kan berätta att jag ska se Djurgården-Hammarby men jag vet inte riktigt än hur jag ska göra får se måste snacka med några först. Men jag hoppas på att vi ska kunna gå några tjejer, men då kommer det bara bli jobbigt, men jag har iallafall en plats i klacken hos underbara älskade Djurgården.

T a c k  f ö r  m i g ,  g o d n a t t  o c h   s o  v g o t t !

Är det bara jag eller är den rolig?


Spola fram till 1.36 ungefär och kolla på vad Mike Wazowski säger när den lilla söta flickan ska gå hem. Jag och några kompisar brukar skämta om det han säger, jag tycker det är skitkul. Men som sagt jag har lite speciell humor, ni som inte visste det.

Hejaklacken


Hahahahaha! Britta visade mig denna när vi var på Gotland!

Gymnasium

Tibble, it-ekonomi. Vi ses där!
(Jag vet att RebeccaochLisa också ska gå där vi har gått i samma klass sen dagis, förutom någon månad i nian!)

Envis som en get? Ja vet!

Jag är ganska envis jag, idag bjöd mamma på köttbullar och spaghetti. Och det ville inte jag, så jag tog på med jackan och mammas ica kort och gick ut för att leta efter en affär, hon kunde inte köra eftersom bilen vi har är lite konstig. Jag har i ca. 20 minuter sen så hittar jag en affär, har jag varit här förut så kommer ju alltid ihåg på ett ungefär vart allt ligger. Så jag gick in på coop, tyvärr ingen ica så fick betala själv, hehe. Så jag köpte köttfärs, nachos, tacokrydda, ost, ananas och apelsin juice. Så när jag kom hem gjorde jag tacos och färsk pressad apelsin juice, gott! Sen gjorde jag en nyttig smoothis med mjölk, fil, hallon, ananas och apelsin (pressad) till det några ananas bitar. Det låter kanske lite äcklig men det är super gott och nyttigt. Så ett tips ät med frukt och grönsaker och skit i godiset fast det är svårt, man kan ju iallafall försöka minska godisätanden och det kan leda till finare kroppar som jag snackade om förut alla har börjat bli skit feta. Så gör en god fruktsallad och skippa det söta och onyttiga godiset!





Vad ser fräschat ut?
Själv tycker jag frukten och grönsakerna. lätt!

Jag dissar!

Idag var jag och badade och det var nästan bara feta människor där, usch! Vad är det som håller på att hända med Sverige? Tänk om man vaknar upp en dag och ser att hela ens kropp täcker hela sängen av allt fett som man har på kroppen, usch detta händer inte mig. Men det är bra att ni åker och badar för då rör ni på er! Men det blir inte kul när 100 feta människor är i samma bassäng för då lär ju allt vatten försvinna efter de gått upp ifrån poolen, jag tycker man borde göra avdelningar! Men fortsätt träna, så blir ni snygga och fina. Kanske lite hårda ord, men allvarlige talat om man är där med sin son eller dotter som är små, de kanske tror att man ska bli fet när man blir stor. (Jag drömmer lite, men kanske de tror de. Hehe) Visst kan vara gulligt med feta människor men det är inte gulligt längre när alla är feta, det kanske har blivigt en tränd... som man kanske ska följa?



Vad tycker ni?

Inget godis?

Jag klara mig inte utan godis så är det helt enkelt, jag ska försöka äta mindre godis och mera frukt. Frukt är faktiskt godare än godis! Imorse såg jag att de som jag bor hos har en mixer och en juice press så jag ska börja göra fräsch frukt juice på mornarna och göra smoothies när jag blir godis sugen, men först och främst så måste ju jag ha frukt hemma då var det väl bara att dra sig mot affären då! - MAMMA! Kör mig till närmaste affär, nu ska vi köpa frukt! Hihi.


Jävla skit!

Det funkar inte att få över bilderna jag har ingen sladd med mig och jag vet inte vart ska jag stoppe in minnes kortet någonstans tror deras dator är för gammal. Men bilder kommer det blir endå men vet inte vad, men jag ska försöka fixa det för eran skull, det är alltid roligare att läsa till bilder! Ska snacka med kusinen hon vet säkert, ha det bra så länge.
H Å L L  U T! Puss

Tisdag i Luleå

Kom just hem från badet, det var väl helt okej där. Börjar bli tröttsamt där, känns som det passar bättre för typ 5 åringar. Påvägen hem så stannade vi för att köpa godis, gott. Det får väl bli min middag det också eftersom vi ska äta skit äcklig middag... Köttbullar och mackaroner, jag tycker verkligen det är vidrigt. Jag som trodde vi skulle åka upp till kusinerna på Brändön, men nej så blir det inte. Nu ska jag försöka att lägga upp lite bilder, men det kommer i så fall i nästan inlägg. Puss!

Mot Bodens badhus

Nu ska jag åka iväg till Bodens badhus, fett roligt. Det är inte speciellt bra väder här i Luleå idag, efter det tror jag att vi ska till Kusinen K och M och moster M och hennes man R såklart. Imorse kom min andra kusin Aa och skulle lämna en madrass, var sjuk länge sen jag såg henne också så det var kul att hon kom förbi, hon som har världens sötaste dotter A som nästan är modell eftersom Aa är fotograf och riktigt duktig, nej nu måste jag gå. Jag känner hur jag börjar få norrläska i dialekten för jag vill skriva fara istället för att åka, men iallafall nu ska jag ÅKA till Boden badhus och det heter Nordpolen riktigt grymt namn! Bilder ska ni få från igår och idag, slänger in de ikväll. Nu blev det jättebrottom!
H e j s s v e j s !

Godnatt

Orkar inte skriva, godnatt!


Hej Luleå

Kom nyss hem från Kusinen har varit där nästan hela dagen, har varit kul! Var så jävla länge sen jag träffade alla här uppe, och än så länge har jag bara träffat kusinen M och K och moster M och hennes man R. Ja jag har faktiskt inte gjort mer än varit hos de idag. Ska försöka lägga upp lite bilder senare ikväll håll ut de kommer! Nu ska jag gå och göra mig en smoothie, annanas eller hallon eller kanske både och, men frukt ska det bli iallafall! P u s s  &  k r a m !

Grymt!

Det är riktigt fint väder här uppe i fina Luleå, funderar på vad som kommer hända idag. Får väl se, tar dagen som den kommer. Jag ska lägga upp lite bilder senare från tågresan. Just nu sitter jag bara och tråkar, men ska kanske gå och ta en choklad bit riktigt godissugen, men eftersom jag har godis förbud så kan jag inte göra det ska nog be mamma åka till närmaste affär för att köpa hallon så jag kan göra en nyttig smoothie. Just de min kusin har flyttat ned tillbaks till Luleå så det ska bli kul att träffa henne igen.

(Jag saknar min pappa och min Maria OCH min sötnos till katt!)
P u s s a r  t i l l  a l l a  k ä r a  b l o g g l ä s a r e !

Luleå

Nu har jag kommit fram till Luleå det tog ca. 13 timmar med tåget, och det kom tidigare än beräknat! Plus att det var försenat 20 minuter så det var bra kört. Vid tåget hämtade moster och kusinen upp oss, nu sitter jag hos min andra mosters hus och nu tänkte jag gå och umgås med de andra, nyss kom även min mosters man, kul att vara tillbaks, Puss!

Hej då Stockholm

Nu börjar resan mot Luleå ska få skjuts av mammas kompis till tåget, i en cab tror jag det blir, LYX! Haha, men ha det så bra allesammans, Puss!

Back on track

Nu är jag hos mamma igen och jag hittade till slut allt som jag behövde hos pappa och jag åker om ungefär två timmar till tågen, sen klockan 20.10 lämnar jag underbara Stockholm och min bästaste Maria, kommer saknar dig grymt mycket älskling! Men jag kommer fortfarande uppdatera mycket, med bilder på vad jag gör hoppas ni kommer gilla det.

Forever


Hos älskade pappsen

Sitter hemma hos pappa nu och lyssnar på lite gammal musik som Ted Gärdestad, jag gillar verkligen han jag har även hämtat lite saker men jag hittar inte film fodralen, GRR! Måste ha filmerna vad annars ska jag göra på tåget, läsa? Knappast i 12 timmar, jag får väl sitta vid datorn då istället.

Fel tid

Fick reda på att tåget skulle gå 20.10 istället för 18. Så nu ska jag kila hem till pappa och hämta lite DVD-filmer, plåttång och kanske lite kläder om jag hittar några. Kanske bloggar där.

Destination Luleå

Godmorgon!

Vaknade för en stund sen, och utanför hör jag damsugarljudet, kan de inte göra så de bli tysta, finns väl säkert redan några men gör flera! Iallafall idag åker jag till min kära släkt i Luleå som jag inte träffat på två långe år. Ska bli riktigt kul och vi ska åka tåg upp det ska bli superkul, det var faktiskt jag som ville åka tåg. Jag känner att jag inte kan skriva mera är skit hungrig! Vi hörs!

Puss och kram


Godnatt

G O D N A T T !

Ticktack

Ikväll såg jag Ice Age 3, den var mycket bättre första gången, för då var den på svenska och mycket lättare att förstå, nu var den på engelska och otextad och 3D och jag tänkte alldeles för mycket på att den var 3D och de coola glasögonen som man fick, haha. Men den var fortfarande söt&rolig.

Imorgon åker jag till Luleå med mamma och lillebror Erik. Klockan 18 går tåget från T-centralen, så nu har jag nog nästan packat klart, har inte tänkt så mycket på vad det är jag lagt ned bara det är kläder som jag kan ha och är använd bara, b.la.

T-shirts
Linnen
Shorts
Jeans
Tjocktröja
Kofta
Underkläder
Smink
Badkläder
Springkläder
Olika skor
Böcker
Kamera
Solbrillor
Pengar
Böcker
Klänning
Legging/strumpbyxor
Laddare till mobilerna och kameran

Det var nog det mesta, ser inte ut som jag behöver något mer! Nu ska jag försöka somna till en film jag tror jag kommer lyckas, ni får ha det så toppen bra nu! Men jag kommer självklart blogg där uppe för det finns dator där vi ska bo och vi tar självklart med oss våran bärbara så jag kan nog blogga på tåget annars försöker jag självklart mobilblogga, bara det inte kostar massa för denna räkningen som kommer nu är inte rolig. Men vi hörs!
P u s s  &  k r a m !

Bio

Nu ska jag se Ice Age 3 igen men denna gången blir det 3D och otextat, den är nämligen på engelska, men eftersom jag redan sätt den så fattar jag lite bättre. Nej nu måste jag rusa den börja om knappt två timmar, förresten jag sak se den med Maria, på sergel klockan 21.40 bara så ni vet men ha det bra så länge så hörs vi! Puss

Knas

Jag och Maria åt godis igår och lite idag! Vilket betyder att jag har brytit mitt kära förbud, men jag tänkte börja om det. Det gör jag på måndag det blir lättare att hålla kolla då, och då ska jag verkligen lyckas! Önska mig lycka till? Det lär jag behöva.

XOXO


Maria älskling!


Godmorgon sockertoppar

G o d m o r g o n  s o c k e r t o p p a r !

Idag är det lördag och solen skiner ute. Ikväll blev det ganska så sent, vi somnade runt fyra fem, och det jobbigaste med det var att jag inte var ett dugg trött, sen vaknade vi runt 12. Några timmar sömn blev det iallafall. Nu ligger vi i Marias säng och funderar på vad vi ska göra. Ikväll ska vi iallafall kolla på bio, men vi vet inte riktigt vad vi ska se. Jag ska försöka ta med mig Maria ut till djurgården så himla fint där och utom det så är det världens finaste namn! Nej nu ska vi göra oss i ordning och åka mot stan och sedan hitta på något trevligt.

P u s s  &  k r a m !

Film med prinsessan Maria!

Nu är klockan strax efter tre, nu ska jag och Maria kolla film det blir SvenssonSvensson filmen! Ganska rolig, haha. Vi åkte tidigare idag till Statoil eller vi cyklade och när vi kom fram tvinga Maria ringa mig till någon snubbe, då blev jag arg GRR! Men det var en trevlig cykeltur, vi cyklade på en stor väg, vilket kan betyda att vi är fel och det kan bli helt fel. Nej nu vet jag längre inte vad det är jag skriver nu ska vi kolla film. Ha det bra alla sötnosar, pussiluss!


Hos Maria bebis!

Godkväll.

Har just kommit hem till Maria efter en snabb kväll i stan väldigt mysigt! Vi gjorde inte så mycket tog det mest lungt och träffade kompisar. På tåget hem så växlade vi lite mobil kontakter vi hade inget annat att göra så det var lite kul! Nej sötnosar nu ska jag ner med min bebis till statoil, hon behöver något i magen, vi orkar inte gå till kylskåpet! Lata som vi är så ha det toppen vi hörs senare ikväll! K y s s


Solen skiner och glada miner

Hello alla sockertoppar!

Idag åkte jag in till stan med Rebecca och Lisa, sen så träffade jag Maria och gick med henne. Sen träffade vi Rebecca och Lisa några gånger, de hade sen mött upp Amanda. Sen drog de typ hem runt halv sex (?). Jag och Maria stannade lite länge sen åkte vi hem, så nu ska jag in till stan igen och möta upp Maria sen hittar vi på något sen åker vi hem till henne och sover. Idag så hittade jag ingenting i stan som jag köpte förutom jordgubbar och donken. På donken blev det en salad, jag är nyttig! Nej nu ska jag göra iordning mig sen ska jag möta min lilla flicka, vad ska ni göra ikväll?
P u s s  p å  n o s e n !

Skyndaskynda!

Nu ska jag till stan med Rebecca och Lisa, bussen går om 10 minuter!

Godmorgon

Godmorgon, idag är det fredag fast de känns som vilken dag som helst.
Igår när jag var ute med Rebecca och Lisa gick vi till en kille som heter Jocke, som ni kanske läst under så hade jag "godisförbud" och han hade godis hemme men duktig som jag var så tog jag inget godis, så det går bra för mig har snart haft det i en dag hehe. Om två dagar åker jag till Luleå och då ska jag träffa min älskade mormor! Och alla i släkten fick även höra att min kusin med familj flyttat ned dit från var det bodde förut som var i Piteå (?)
Nej nu ska jag äta frukost, a j ö s s !

Utgång

Nu ska jag ut med Rebecca och Lisa, vi hörs!

En galen man i huset!

Fick just höra att det typ har bott en galen gubbe här i huset där min mamma bor, han höll typ på bygga hus eller något där jag bor hos pappa sen blev han typ helt körd i huvudet så han försökte skjuta sin familj. Fy fan vad läskigt, nu kommer inte jag våga gå ned i källaren mera, jag tycker redan det är skit läskigt. Tycker redan det känns som det är någon där nere. Usch! Men jag måste säga att jag inte riktigt vet hur denna historie är, det finns ju alltid olika verationer.

NO MORE CANDY!

Nu har jag beslutat att jag ska sluta äta massa äcklig skräpmat!

Jordnötter
Glass
Godis
Chips
Läsk (!)
Choklad
Pop-corn
Donken (det kan finnas undantag, för det finns faktiskt sallad också!)
Helt enkelt allt onyttigt.

Istället för allt detta ska jag äta mera frukt som jordubbar, hallon, blåbär och vattenmelon bla. Blåbärs paj är väl endå nyttig? Det är ju bara blåbär, smör, mjöl och havregryn i? Tycker inte jag låter så ontyttigt, jag ska börja NU! Ska se hur bra det går för lilla mig som älskar sötsaker, men det ska de bli ändring på!

She is so fucking adorable!

Låt rubriken och bilden tala.


Kan drömmar bli sanna?

Kortfattat vad jag ska göra och vad jag vill ha/göra:

+ Måste städa klart rummet, både hos mamma och pappa
+ Be pappa sätta in pengarna på kontot
+ Fixa mitt jävla mobil abonngemang (!)
+ Fixa trådlöst internet till mobilen (?)

+ Fixa naglarna på salong
+ Köpa skor
+ Köpa plånbok
+ Köpa Ed Hardy linne
+ Köpa Ed Hardy keps
+ Köpa underkläder

Då är det väl bara att börja ta tag i det hela och bocka av sak efter sak, för man kan ju inte få allt på en och samma gång tycker jag! Hmm, vad ska jag börja med att köpa då, jag tror nog själv att det kommer bli plånbok och ett par skor. För jag vet redan vad det är för några jag vill ha, men kanske blir att jag ändrar mig i plånboks köpandet, men skorna är jag nog supersäkra på!

Things to do

Hello alla sötnosar!

Idag måste jag fixa lite saker, jag är stressad och det gillar jag inte!
Först och främst så ska jag prata med mamma vi måste fixa min mobil och mitt abonnemang! Det är så att jag har comviq kompis och på något konstigt sätt så skickar jag bara 3000 fria sms/mms INOM COMVIQ! Det är ju helt sjukt hur fan kan jag bara skicka 3000 sen så börjar det kosta en jävla massa pengar! Det måste jag fixa för jag vet att jag skickar mer än 3000 sms varje månad och så blir räkningarna skit dyra inte bra! Så nu har jag två mobiler och två nummer för jag ska kunna skicka hur många sms som jag vill. Så en är abonnemang som suger! Och den andra är kontant kort som jag kan skicka hur många sms inom comviq jag vill i en månad sen måste jag betala 75 kr eller hur mycket jag vill ladda den med men det ska inte jag behöva göra! GRRR!

Och så måste jag fixa så allt med gymnasie intagningen blir bra för det och också varit en massa strul som ni kanske vet och har läst i bloggen? När jag skulle söka gymnasium och så var det massa strul skillsmässor och skit. Så jag tänkte inte så mycket på gymnasiet så jag brydde mig inte om att ända mitt andra val så det skulle bli det första... Så jag kom in på mitt första val som jag inte vill gå på så nu måste jag söka om alla min gymnasium för att de bryr sig inte om det andra gymnasiumerna som man sökt om man kommit in på det första. Men nu har mamma hjälpt mig så nu hoppas jag att jag kommer in där jag vill, men det är svårt för kön är lång som satan!

Måste fixa trådlöst bredband till datorn! Orkar inte ha sånt där gammalt internet där man kopplas upp och det kostar verkligen bara en massa pengar.

Sen så ska jag få pengar av pappa för min väska som jag köpte och de vill jag ha när jag åker upp till Luleå (på söndag åker jag, och pappa kommer hem på måndag/tisdag kanske, jag vet inte men han är iallafall på underbara Malta!) Sen måste jag städa min underbara rum. Sen är det säkert något mer skit som måste fixas men det kommer jag inte på nu iallafall! Nu har jag iallfall saker att göra. Suck...

MOBILKNAS

Min båda mobiler är helt fuckade! Och förutom det så hatar jag tele 2 just nu.

Leker med kameran

Jag leker med kameran:











Rebecca leker med kameran:








Mormor du är en ängel

Du har alltid funnits för mig som mormor, även fast det är långt avstånd mellan oss. Du är världen bästa mormor, jag vet inte vad jag ska säga. Men en sak som jag kan säga till dig som jag alltid har gjort och kommer alltid att göra, jag älskar dig så oerhört mycket, och du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Jag vet att du inte mår bra, jag kan inget göra, jag sitter nere i Stockholm och vet att uppe i Luleå så ligger MIN mormor på ett sjukhus och mår dåligt. Det är riktigt jobbigt, varför ska det hända just dig för? Jag hoppas du kämpar in i det sista för att du ska må bra! Jag gör allt för att du ska må bra, jag orkar inte att du ska försvinna! Det får du inte göra, nej det kommer du inte göra!  DU ÄR BÄST! Jag älskar dig mormor, du kommer alltid finnas i mitt hjärta! Vi behöver dig mormor! Vi är fortfarande bara barn och vi behöver en underbar mormor som du! Jag ska kämpa för dig, jag saknar och längtar efter dig!


Busigt



Musse leker med en sork (?)



Hon hittar något annat skojigt att leka med!

Underwear

¨

Idag var jag i stan med Maria, vi gick runt i någon timme och hittade inget som vi ville ha, sen blev vi typ desperata så vi köpte båda samma saker! (Bilden ovan) De är från H&M, älskar verkligen H&Ms underkläder, någon annan än jag som  gör det? Nu ska jag ut och hitta på något kul med någon.

At Amandas place

Nu sitter jag hemma hos Amanda. Hon håller på att packa sin väska för hon ska till henne kusin i J. Själv ska jag iväg till stan ska möta Maria där idag igen. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men jag ska kolla på Ed Hardy linne och keps igen och så på en plånbok som jag blev förälskad i igår, efter stan så ska väl jag antingen åka till Maria eller så åker vi till mig, vi får helt enkelt se hur det bli. Nej nu ska jag vara lite social med Amanda. Ha det bra, puss och kram!


Jag MÅSTE städa nu!







Catwoman








Britney Spears riktiga röst?


Harry Potter och halvblodsprinsen har premiär idag!



Idag har Harry Potter och halvblodsprinsen premiär!
Jag ska tyvärr inte gå på premiären men kolla på den är ett måste!
Jag tycker Harry Potter filmerna är skitbra.
Så snart blir det Harry Potter på bio för mig,
kanske ska kolla imorgon för det är inte så utsålt
så man kan fortfaranden reservera annars blir det jobbigt
när man ska köpa biljetterna och det orkar jag inte.
Så jag ska försöka sikta in på imorgon, bara man har
någon att gå med? Eller ska jag vänta med att se Harry
Potter och köpa plånboken, skorna, kepsen och linnet som
jag vill ha! Beslutsångest, hatar det. Vi får se hur
jag gör helt enkelt! Ska du se Harry Potter idag?

Photo


Dilly

Musse gillar också glass!


Världens bästa mamma!



Yeah, min mamma är vältränad, snygg och världens bästa mamma!
Inte illa pinkat med en mamma på 40+.

Kronprinsessan Victoria



Idag fyller Sveriges kronprinsessa Victoria 32 år GRATTIS!

Shopping

Idag så var jag i stan med Maria, jag hittade faktiskt lite saker.
Jag köpte en Ed Hardy hood/tjocktröja,
hade lite beslutsångest men valde mig sen.
En väska från Friis and company.
Två "spets" från H&M.

Här är lte bilder från idag:



Maria och jag tog en god juice inne på SOUK, var väldigt gott och uppfriskande!
Vi tog även en glass på McDonald, en Mcflurry med smartis och chokladsås, så himla gott! Mums.



Shopping påsar.



En enkel svart väska.



Sen så köpte jag även en tjocktröja, men ni kanske får se en bild senare på den.

Fixa&trixa

Vaknade för ca. en halv timme sen har redan gått upp en gång men nu ligger jag i sängen endå. Nu ska jag gå och äta sen blir det bad/dusch för mig. Sen ska jag fixa mig, ska nämligen in till stan idag med min andra prinsessa Maria, vart jätte länge sen jag såg henne så det ska bli super kul! Och vi båda är ute efter samma sak, Ed Hardy kepsar! Nu måste jag börja göra mig i ordning, vad ska ni sötnosar göra idag?


Min prinsessa!



L

Igår, nu, idag, imorgon, föralltid.


Om man kunde drömma

Jag vill bara ha, ska till stan imorgon då ska jag kolla på en Ed Hardy keps, hood, linne och ett badlakan. Jag vet inte vad jag ska köpa, tror jag vill ha en hood om jag inte köper det blir det en keps eller ett linne. Här är lite bilder från Ed Hardy.






Inte just dessa som jag vill ha men bilder från Ed Hardy iallafall!

Sådär ja

Det var lite bilder från Gotland, det var bara en som var på mig och det var skuggan i sanden/vattnet.
Jag lägger in lite flera bilder senare, men det blir senare ikväll eller imorgon!
För nu ska jag äta lite middag, ha det toppen puss&kram.

Bilder från Gotland

Dag 1:



Dag 2:





Bild 3:







Dag 4:







Dag 5:




Fortsättning

Den fjärde dagen alltså på söndagen så åkte vi runt lite på Fårö och kollade på raoukar, vet inte hur jag stavar de men iallafall (?)  vi kollade inte bara på det utan på lite andra saker också, vi stannade till vi någon restaurang som var ganska udda med massa skrot och bredvid var det en skrotkyrkogård men jag gick inte dit och kollade. Senare på kvällen så åt vi ut och för mig blev det Pizza, det var ganska gott. Usch jag ska bli vegeterian så synd om alla djuren som dödas bara för att vi ska äta de, det tycker jag inte om! Sen på kvällen så var vi ute en stund det var jag, Britta, Sara, My och Tove vi gick hem ganska tidigt eftersom vi skulle upp tidigt nästa dag (alltså idag.) Sen så var det inte så mycket mera.

Och den sista dagen som var idag började med att vi gick upp klockan åtta och åka sedan ifrån Fårö till Visby vi var där runt 11 det tog två timmar (vi började åka ca. 9). När vi är framme så märker jag att jag glömt min älskade kamera så Britta får ringa sin mamma och fråga om hon skulle till Visby, det var inte säkert om hon skulle det. Men eftersom jag glömde den så åkte hon och lämnade den till mig, TACK så mycket! Det blev då tyvärr inga bilder i Visby men från båten tog jag några. Vi åt också från Sveriges största glassbar med ca. 100 olika sorters glassar. Jag valde hallon, melon och choklad vanlij med något, gott var det iallafall. Sen gick vi till båten och resan med båten mot Stockholm började.

Lägger in lite bilder från Gotland i nästa inlägg dag efter dag!

Hem ljuva hem!

Nu är jag hemma från Gotland, väldigt skönt! Jag bloggar mera ikväll och ska även då försöka lägga upp lite bilder från Gotland. Kommer kanske ta lite tid men det får gå endå. Nu ska jag ut så bloggar jag senare, ha det bäst allesammans, puss på mun!

Pizza time!

Nu ska jag käka Pizza! Mums vad gott!


Uppdatering från Fårö Gotland!

Hej alla söta läsare! Gjorde ett inlägg igår men internet fuckade så det han inte publiceras och allt sparades inte. Nu är det tredje och näst sista dagen som jag är här på Fårö för imorgon så åker jag hem. Tänkte berätta lite om vad vi gjort här så då börjar jag från första dagen.

Klockan halv åtta står jag nedanför Brittas dörr och ringer på då kommer hennes mamma ned med sovkläder, de har försovit sig (!). Efter 45 minuter så är de klara med alla packning och vi åker iväg mot färjan som ska gå 10 i 10. Det regnar hela resan till Fårö och vi som hade brottom till båten fick åka i regnet vilket var lite jobbigt, men resan gick bra endå i regnet. Tio minuter innan färjan ska gå så kommer vi till hamnen i Nynäshamn och de ska igentligen stänga en kvart innan färjan ska gå men vi hann så det var bara att snabbt köra på båten! När vi kom dit så gjorde vi inte så mycket så cyklade runt lite Britta visade mig lite saker och vi hälsade på vänner till Brittas familj och senare på kvällen träffade vi Brittas kompis Ida.

Andra dagen så blev det en timme nere på stranden ungefär, det blåste så mycket så vi åkte hem. Senare på kvällen cyklade vi iväg till Staffan och Tove och till deras två döttrar Sara och Anna och My Sara kompis var även där och så åt vi middag det blev hamburgare med pommes. Senare på kvällen så var jag, Britta, Sara och My tillsammans vi gjorde inte så mycket pratade mest. Runt 23.00 så åkte vi på karaoke det var inte så jätte kul så det blev inte en lång stund där så Britta och jag cyklade hem. Sen när vi kom hem satte vi på filmen - Så som i himmelen, jag somnade så Britta kollade själv.

Tredje dagen blev det någon timme på stranden, det var bättre väder än dagen innan. (Vi har faktiskt haft tur med vädret det skulle nästan bara regna när jag skulle vara här, men solen var framme vilket var tur.) Jag och Britta satte oss sen för att kolla på Yrrol men vi hann inte se hela och då var det faktiskt Britta som somnade. Sen på kvällen åt vi rökt flundra och färsk var den direkt från havet här från Gotland. Det var helt okej, sen cyklade vi ned till stranden och åt några korvar. Sen cyklade vi till Sara och där blev det lite film.

Nu måste jag sticka vi ska ut och äta men jag fortsätter imorgon när jag kommer hem, då lägger jag även upp bilder! Så ni får ha det toppen alla sötnosar där ute! Puss och Kram!


Sista inlägget

Ville bara säga hej då för imorgon åker jag till Gotland med Britta. Ska fösöka att blogga där nere, men får se hur det blir med det. Kommer inte vara bra uppdatering iallafall, men bara så ni vet kommer jag hem på måndag. Så blir borta i fyra dagar. Ha det bra allesammans! Men mest av allt kommer jag sakna min älskade pappa som jag inte kommer se på lite mer än två veckor eftersom han åker till Malta! Puss och kram

Gotland



Bild tagen från google.se

CR



Så jävla snygg!
(Bilden är tagen från google.se)

Packlista

Packlista:

Badkläder
Handduk
Jeans
Mjukisbyxor
Träningkläder
Springskor
Böcker
Solglasögon (om jag hittar mina)
Underkläder
Shorts
T-shirt
Linne
Kofta
Tjocktröja
Gladiatorskor
Flipflop
Högklackade (?)
Pengar
Smink
Tandborste
Tandkräm
Strumpor
Sovkläder
Kudde
Sovlakan
Kameran
Mobilen
Laddare (mobilen+kameran)
Kjol/klänning

4 böcker och en resa till Gotland

Det blev fyra böcker köpa, köp fyra betala för tre. Det blev:

+ Flyga drake
+ Låt den rätte komma in
+ En shopaholics bekännelser
+ Sjöjungfrun

Jag åkte ju med Britta och helt plötsligt så började vi snacka om att hon ska till Gotland, då frågade jag om jag kunde följa med henne imorgon tills på måndag och det gick, så nu ska jag iväg till Gotland för andra gången var där när jag var jätte liten men kommer inte ihåg någonting, och som tur var så fanns det kvar biljetter, så imorgon går båten klockan 09.00 från Nynäshamn! Då var det bara sätta igång att packa då!


Påfyllning i garderoben?

Det får ni se senare när jag kommer hem men jag hoppas på det!

Vad gör en ängel nere på jorden?

Jag förkortar allt jag har att säga till dig, jag skulle kunna sitta i timmar, dar, veckor. Men jag säger det snabbt och kortfattat med sju ord: Jag älskar dig Anna Rebecca Louise Pettersson! Jag känner hur jag vill fortsätta skriva hur jag känner till dig hur mycket jag älskar och du betyder för mig, men det göra jag inte nu det ska jag göra senare. Du är bäst!



Du och jag föralltid min ängel! Memories never die! HAHA, bilden!

Busstider

Nu ska jag åka till Täby Centrum med Britta, hon ska göra någon synundersökning. Sen ska jag nog gå och kolla lite på H&M för jag har 100 kr rabatt check där ifrån och så har jag 85 kr på Peak. Igår så såg jag Ice Age 3 den var riktigt rolig, alla som sagt att den var tråkig, jag förstår er inte på er ni måste ha blundat när ni kollade på filmen. Men iallafall nu ska jag börja göra mig iordning sen så åker jag och Britta. Ska nog försöker dra med henne till stan om det går, men jag är endå inte så sugen, men jag HATAR Täby Centrum så tråkigt och instängt där och det börjar ju faktiskt bli ganska bra väder, ska nog ringa pappa och säga att jag vill ta en båt tur! Han åker till Kreta på lördag i 10 dagar sen när han nästan är hemma så åker jag till Luleå så jag ser inte han på 2 veckor. Nej nu måste jag snart börja beje mig till bussen och jag älskar mitt sommarlovskort! Stålt kommunalåkare! Puss&Kram

IMP


Ibland hittar man mer än kläder och skor i en garderob


En riktig sötnos i en riktigt stökig garderob!

Ice Age 3

Ikväll ska jag se bio med Olivia vi ska se Ice Age 3 det våras för dinosaurierna på Sergel 19.40. Men innan det ska jag träna, jag är fett taggad på tecknat och på Ice Age.


Friidrott.se

60m

7.68Ulrika Nyhlén 93 MölndalGöteborg11.1
7.78Rebecca Nilsson 93 UlleviGöteborg14.2
7.83Daniella Busk 93 MalmöMalmö31.1
7.85Ida Peterson 93 TurebergEskilstuna7.2
7.86Sara Kviberg 93 HellasBorås8.3
7.88Sara Österberg 93 HammarbyBorås8.3
7.93Johanna Panboon 93 SkellefteåHaparanda17.1
7.94Anna Hildingsson 93 LerumGöteborg21.2
7.94Carolin Larsson 93 OrientBorås8.3
7.95Marine Alfredsson 93 RånäsFalun/L15.3
7.96Jessica Östlund 93 HässelbyFalun/L15.3
7.99Matilda Hellqvist 93 OrientBorås17.1
7.99Sara Jernfält 93 ÖrebroÖrebro4.4
8.00Isabel Annerfalk 93 HagenBorås18.1
8.03Caroline Ståhl 93 ÖrebroEskilstuna7.2
8.04Olivia Danell 93 HakarpspojkarnaKarlskrona21.2
8.04Evelina Åhman 93 SundsvallEskilstuna7.2
8.07Lisa Berg 93 HuddingeNorrköping1.2
8.07Matilda Holm 93 UlleviGöteborg11.1
8.08Ewa Marcinkiewicz 93 VästeråsVästerås15.2
8.08Ida Hansen 93 ArvikaGöteborg7.12

Jag kan bara berätta lite, jag har snart tränat friidrott i två år i Tureberg, min första tävling gjorde jag förra året i augusti och kom trea på 100 m. Här ovan är en årsbästa lista i Sverige 2009 och jag ligger fyra på den listan då hade jag tränat i 1,5 år ungefär. Då sprang jag på 7.85 i Eskilstuna och vann vilket ledde till att jag ligger fyra på listan ovan. Så jag är väldigt nöjd att ligga fyra på sverige årsbästa listan för 2009. De var bland de första tävlingarna jag gjorde som var på 60 meter, så jag är riktigt nöjd! Jag har även tränat friidrott några enstaka gånger när jag var yngre men det har inte varit seriöst och har inte varit mer än i ett halv år tror jag, kommer inte riktigt ihåg! Men friidrott är kul!

Tisdag

Vaknade för en stund sen, nu sitter jag i mammas soffa och kollar på Nickelodeon. Det finns typ ingenting annat på tv. Snart ska jag leta efter lite frukost som jag ska äta, ska nog testa hallon/jordgubbskräm med mjölk om mammsen har det. Igår när jag var ute och sprang så fick jag så in i helvete ont i fötterna och idag ska jag träna friidrott igen som jag inte gjort på två månader, ska verkligen försöka träna så bra det går, men som ni alla kanske vet så kan en liten skada förstöra allt och det är så jobbigt! Nu sitter jag iallafall jag och tittar på skor, blir så sugen på att köpa flera när jag köpte ett par igår, jag blir så himla shopping sugen och jag som inte vill shoppa bort mina pengar som jag fått i lön. (a)



Jag tycker skorna högts upp är så grymt söta! Jag ska nog köpa någon av de eller båda! Åh, nu vill jag åka och köpa skor, vad tycker ni om skorna. Vilken tycker du jag ska köpa, de högst upp eller de längst ned eller båda kanske! Tyck till snälla det skulle vara till STOR hjälp!

Köpta

Nu har jag köpt de underbara skorna från Scorett som jag har visat på bloggen innan. Jag är verkligen nöjd för de är så oerhört snygga tycker jag. Idag var jag ju i stan med Linn även hon hittade lite saker ett par shorts som var 50% rea på och ett par skor från Din sko. När jag kom hem så sprang jag i en timma fick grymt ont i fötterna men glad att jag sprang! Nu sitter jag och tittar på Beck. Älskar den serien! Ha det bra Puss

Mot storstan

Hej alla sötnosar där ute! Nu ska jag iväg till stan med min underbara bästis Linn som jag sov hos idag. Ska köpa ett par skor, de som var med på inlägg, vill ha! Längtar efter jag har de på mig de är verkligen jättesnygga! Ska köpa svarta, nej nu måste jag börja dra mig! Om ni vet vem jag är och skulle se mig i stan så är det bara att komma fram och hälsa! Ha det toppen! Just de idag fyller min älskade FARFAR ÅR! GRATTIS FARFAR ÄLSKAR DIG SAKNAR DIG GRYMT MYCKET! Hej det puss!

Jippie!

Djurgården - Helsingborgs IF
Stockholms Stadion 5/7 2009 18:00
2 - 1

Kopierat från dif.se

GRATTIS TILL VINSTEN DJURGÅRDEN!


Jag vill ha





Ida Peterson


Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Hur söta som helst!
















Kolla vad söta! Jag älskar apor, det är verkligen hur söta som helst!
Tänk på alla djur som snart är utrotninghotade! Var rädd om naturen och alla levande varelser som bor på våran jord, alla är lika mycket värda och alla ska behandlas lika, jag kan inte förstå mig på jägare som gör tjuvjakter och skjuter utrotninghotadedjur och djur!
Bilderna är tagna från denna http://djur.msn.se/wwf-msn/1249393-18-gorillor-dops-i-rwanda
http://djur.msn.se/wwf-msn/1247818-gorillaunge-instangd-i-vaska

Telefon snack

Ja nyss på telefonen efter att ha pratat med Olivia i lite mer än i en och en halv timme. Shiit, klockan är redan halv fyra, ja vad ska man hitta på idag då? Tror nog jag ska gå ut och fota lite. Ska gå till pappsen sen, han fyller faktiskt år idag!


Britney Spears är bäst och kommer alltid vara!


GRATTIS PAPPA!



Grattis på födelsedagen pappa!
Du är bäst, jag älskar dig!

Sommar bilder


Godmorgon

Gomorgon alla läsare! Idag är det söndag, segt hatar verkligen söndagar, men inte idag för nu har jag sommarlov och behöver inte tänka på alla dagar! Igår så såg jag bio med Amanda och Rebecca, filmen som vi såg var riktigt bra! Man satt och skratta hela tiden, jag rekommenderar verkligen den! När vi kollade på bion blev jag tillsagd två gånger först hade jag mina ben ivägen, och stack fram sitt huvud mellan mig och Rebecca och vi blev skit rädda! Sen så var det en gubbe som sa till mig att jag skulle stänga av mobilen han var skitsur! Skitläskigt, till bion blev det bara lite godis som jag inte ens käkade upp och det är jag glad för! Nej men nu ska jag gå frukosten kallar! Puss


(Bild tagen från google, redigerad i paint.)

Brottom

Nu har jag lite brottom ska springa ned till bussen och möta Amanda och Rebecca! Ha det bra, Puss

Jag har en sak att berätta

Världen är inte rättvis den är och kommer aldrig vara. Den känns orättvis mot mig nu, om jag tänker tillbaka några år då min farmor och farfar levde och mina förldrar bodde fortfarande ihop och var kära. Från då och nu har det hänt ganska många saker. Det började med att min farmor blev sjuk hon fick cancer, jag kommer inte ihåg så mycket men hon tappade håret. När jag besökte henne blev jag rädd för henne och bad henne sätta på sig peruken, jag kom ihåg att jag gömde mig bakom pappa. Det var inte kul, men en sak som jag kommer ihåg är att jag alltid har älskat och kommer alltid att älska dig. Sen dog hon, det blev tomt och farfar började bli sjuk. Han blev förståss jätte ledsen över att farmor gått bort och tyckte det var jobbigt att bo själv. När jag kom och hälsade på han med pappa, Josefine, Helena bla. (?) så visste inte han vem jag var, jag tyckte det var jättejobbigt. När jag kom in frågade han: Vem är det där? Min egen farfar visste inte vem jag var. Något år gick och farfar försvann han också. Dagen då farfar dog kom pappa hem på sin motor cykel han tog av sig sin motorcykel hjälm och jag kollade han i ögonen och såg hur hans tårar rann ned från hans kind. Det var riktigt jobbigt, då var jag runt 11 år (?) På tal om farfar fyller han år på måndag, GRATTIS i förskott ÄLSKAR DIG! En dag när vi skulle åka och hälsa på några kompis så åkte vi till farmor och farfars grav, jag vet att det var farmors iallafall, kommer inte ihåg om farfar var död då eller inte, det var det värsta jag gjort i hela mitt liv. Pappa såg ut att vara helt förstörd! Han grät som ett litet barn som ramlat och slagit i sig. Har aldrig sett han så ledsen. Då började även jag gråta. Sedan dess har jag aldrig mera varit på deras kyrkogård. Det är för känsligt. Åren gick och det blev 2009, jag var iväg och tävlade SM i friidrott i Borås och det hade gått åt helvete. När jag är påväg hem nästan hemma från att mamma hämtat mig säger hon att mamma och pappa ska skiljas, jag blir så knäckt och gråter jag går inte till skolan jag tyckte det var så jobbigt! Sen har de hänt lite saker mellan som inte är stor men det handlar om att jag fått lite känslor för några personer som jag slutat träffa. Det var jobbigt det! Men nu har pappa börjat träffa en annan tjej och är glad för hans skull. För mellan mamma och pappa såg jag aldrig någon kärlek det var jag som gjorde så de kramde och pussade varande, men de betöd säkert inget för de, de ville bara tro att vi trodde de gilla varandra. Barn behöver även de se kärlek från sina föräldrar det är jätteviktigt. Pappa jag är jätteglad för din skulle hoppas det går bra! Och nu får ca. en månad sen fick jag reda på att mormor var sjuk det var jobbigt. Vi skulle vänta två veckor och kolla vad det var för något som hänt henne och hon hade... ja som farmor cancer, mormor har nu cancer i levern. Väldigt jobbigt men ska snart träffa henne så det ska bli skönt, jag älskar dig mormor! Om ni undrar så har jag aldrig träffat min morfar, han dog när mamma var 13-14(?) riktigt tråkigt! Och någon gång mellan allt detta dog Kalles råtta och min råtta, det tyckte jag var skit jobbigt även det för när vi sjöng en speciellt låt på musik så kände jag hur gråten var påväg den satt i halsen. Ville bara säga detta, livet är inte lätt när det är svårt. JAG ÄLSKAR ER! SAKNAR ER SÅ ENORMT MYCKET, ni är världens finaste änglar hoppas ni har det bra där uppe i himlen, vi ses sen! Jag ska leva för er nu! Puss och kram, hoppas ni orkade läsa och inte gjorde er uttråkade.

Det är inte lätt när det är svårt!



Låt bilden tala för sig själv, (tagen från google.)

Biokväll

Ikväll klockan 21.15 ska jag se The proposal med Amanda och Rebecca på Saga. Det ska bli mysigt, ska nog köpa lite godis eller popcorn för det är ju ett måste när man ser på bio! Eller? Får heller inte glömma mitt bio kort. Nu ska jag äta lite middag, för vi måste hämta ut biljetterna om två och en halv timme och det tar ca en timme att åka till stan och hämta ut de. Ha en fortsatt bra lördag kväll! Puss&kram!

Badberget

Igår så drog jag till badberget med några. Jag bada för typ fjärde gången något sånt i år. Det var riktigt skönt i vattnet. Det bästa som hände under kvällen var att Rebecca skulle ge en sak till Rebecca hon har kläder på sig och även sina extra kläder. När hon ska ge "saken" till Sebbe så börjar hon gli ned i vattnet fem sekunder senare ligger hon i vattnet med kläderna i, det var så jävla roligt, hahah! Fast hennes mobil som hon förra veckan (?) tappade i marken blev nu också vatten skadad, tur att hon inte köpte en ny! Så jag och Rebecca gick hem till Rebecca för hon kunde inte stanna eftersom hon ramlat i med alla kläder. Så vi gick och kollade på film hos henne men den var ganska dåligt. Jag sov även där, var ett bra tag sen jag senast gjorde det. Och nu imorse kollade vi en grymt bra action film kommer tyvärr inte ihåg vad den heter men den handla om en tjej som åker iväg med sin kompis till Paris för att kolla på konsert när de bli kidnappade. Just vid stunden när hennes kompis blir kidnappad pratar hon med sin smartapappa (!) som sedan åker till Paris och gör allt för att hitta sin dotter och hennes kompis, med lyckas han? Och vad händer med tjejerna? Spännande va!? Jag rekommenderar verkligen filmen!


(Bilden är tagen från google)

Tre veckors jobb, check!

Nu har jag jobbat i tre veckor, det var riktigt tråkigt och jobbigt. Eftersom jag jobbade själv lyssnade jag på musik hela dagarna så jag har lyssnat på mina båda mobiler och det är nästan samma musik på båda och har lyssnat på de i tre veckor nu så det är riktigt uttjatat. Men idag kom jag på den smarta idén att lyssna på radio och det var mycket skönare inte samma musik, eller jo lite. Kom ihåg första dagen på jobbet, det var så fruktansvärt jävla tråkigt, när jag kom hem var jag skit ledsen och ville inte gå tillbaka men jag kämpade och höll i tre veckor och det funkade. Så nu har jag min lön på kontot så det är skönt! Hihi. Nu blir det sommarlov med träning!

Träning

Nu har jag fått tränings program från fotbollen och ska börja träna på måndag.

Vi ska springa två gånger i veckan i 60 minuter!

20 X Sittups

20 X Armhävningar

30 X Tåhävningar

20 X Benlyft
Varannan dag!

Då är det bara att hålla ut i någon vecka, plus att jag ska träna friidrott, men detta är ju endå inte mer än vanligt, lite jobbigt bara eftersom det är sommarlov. Men nästa vecka då är det träning som blir mitt lilla intresse tills fotbollen och skolan börjar igen! Jag ska skriva träning program här vad jag gör, så ni vet! Ni kan ju också testa!


Nedan

Jag vet ett bra tips till alla er där ute som vill tjäna pengar på sin blogg. Blev då medlem på www.frossle.se. Länkarna under är samarbeten från frossle och varje gång man klickar på någon av de så tjänar man pengar.
Frossle är konstnadsfritt och jag kan verkligen rekommendera sidan!

Respito.com


Paprikastore.se


Massor med exklusiv märkes kläder på paprikastore.se
Allt från Ed Hardly till Koola Anna.
En modebutik på internet.

Gratisgodis.se

Gratisgodis.se

Vill du ha Gratis godis hemskickat i brevlådan, med några knapptryck och du kommer att godiset hemskickat i brevlåda.
Bli då medlem på GratisGodis.se som är Sverige störta Godissajt!

Diamantia.com

Diamantia.com

Imorgon sista dan

Hej, skulle göra ett inlägg i morse, men jag hann inte! Men imorgon är det sista dagen på jobbet, skitskönt och äntligen sommarlov säger jag bara! Ska snart gå ned till Ica och köpa lite ingredienser till jordgubbstårta, mums! Nej nu ska jag gå och stoppa något i magen, puss&kram

1 månad

Nu har jag haft min blogg i en månad!

Barndom



Känns ganska läskigt men jag kommer knappt ihåg något från min barndom, jag finns kanske runt 4-6 års ålder. Ganska tråkigt skulle vilja komma ihåg hur det var när jag var liten  Kommer du ihåg din barndom?

Michael Jackson



Michael Jackson:
Det är nu sex dagar sen som du dog. Det känns inte verkligen att du Michael Jackson king of pop är död! Alla älskar dina låtar och det du gjorde på scenen, helt otroligt! Ingen kommer aldrig kunna göra det likadant som du gjorde det! Det kommer alltid finnas kvar minnen från dig som tillexempel din moonwalk. Hoppas änglarna tar hand om dig bra uppe i himlen! Du är och kommer alltid vara älskad, vi saknar dig!
RIP  
1958-08-29
2009-06-25

VART SKA JAG GÅ?

Jag har lite små ångest, jag vet inte vart jag kommer komma in om jag ens kommer in på något av gymnasiena som jag sökt. Var tvungen att göra en om sökning som sagt eftersom jag inte vill gå första valet som jag kom in på!  Så nu har jag sökt 12-16 nya gymnasium... Får väl reda på i slutet av juli hur det går. Gaaaah! Orkar inte vänta så länge, shiiit! Vart ska du gå? Jävla gymnasie skit, att man ska behöva oroa sig vart man ska gå när det är sommarlov!

Jahapp så kan det gå

Nu är det onsdag och bara två korta dagar kvar på jobbet skönt! Skulle ju gå upp senast 06.00 idag men hur tror ni det gick med det? Försov mig ingen till 20 över. Då hinner jag inte göra någon frukost för då kommer jag försent, vill inte komma försent. Nu ska jag kolla en film som heter Från andra sidan. Har sett där förut någon gång den är ganska så bra, fast nu blev jag sugen på att sola i det sköna vädret. På återseende! Puss

I söndag hade jag en chans att göra ett bra första intryck och jag lyckades, för som ni alla vet har man aldrig en andra chans att göra ett första intryck. Så ta vara på ert första intryck hos människa/djur.

RSS 2.0